Fiul lui Florin Busuioc a fost părăsit de iubită! Busu Jr s-a dus singur în vacanţă!

Amicii ştiu că fiul lui Florin Busuioc a fost părăsit de iubită.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că fiul lui Florin Busuioc a fost părăsit de iubită. Povestea fiului secret al lui Florin Busuioc, actorul care a suferit un  infarct pe scenă anul trecut, a ieşit la iveală acum câţiva ani, când Florin Busuioc Jr a povestit că tatăl său natural nu cultiva o relaţie cu el, în afara pensiei alimentare pe care actorul o plăteşte cu regularitate. (vezi ce a spus Florin Busuioc despre fiul său)

Fiul lui Florin Busuioc a fost părăsit de iubită. Adolescenţa i-a fost marcată de dependenţa de droguri 

Mai mult, Busu Jr, care a venit pe lume în urma unei relaţii a actorului cu o doctoriţă din Târgu-Mureş, a dezvăluit că adolescenţa i-a fost marcată de dependenţa de droguri, pe care a tratat-o la o clinică de dezintoxicare. Fiul lui Busuioc şi-a găsit liniştea acum trei ani, când s-a implicat într-o relaţie cu o fată din Târgu-Mureş. În paralel, el a încercat să-şi croiască o carieră în muzica hip-hop.

fara descriere

Fiul lui Florin Busuioc a fost părăsit de iubită. A anunţat că este singur

Recent, fiul lui Florin Busuioc a fost părăsit de iubită. În 2016, el le-a mărturisit amicilor că se află într-o relaţie sentimentală şi a postat o fotografie care îl înfăţişa alături de iubita sa, pe malul unui râu. De atunci, Busu Jr a mai postat poze cu iubita, lucru nu s-a mai întâmplat în ultimele luni. Mai mult, el a fost fără parteneră într-o vacanţă la Amsterdam, iar pe pagina sa de socializare a anunţat că este singur.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate