Fiul lui Florin Salam s-a îndrăgostit! Cum arată puștoaica sexy care i-a furat inima ”prințului” Dani

Fiul lui Florin Salam s-a îndrăgostit pentru prima oară.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Fiul lui Florin Salam trăiește primii fiori ai dragostei la doar 16 ani. Dani Stoian, care este deja om de bază în trupa tatălui său, îi calcă acestuia pe urme și în ceea ce privește succesul la fete frumoase.

fara descriere

Mihaela este numele celei care i-a cucerit inima iremediabil lui Salam Jr., astfel încât acesta o numește printre apropiați ”nevasta mea”. Mihaela este o tânără de aceeași vârstă cu Dani și iar părinții săi sunt prieteni de familie cu Florin Salam. 

Citeste si: Dani Mocanu face praf autoritățile după cazul criminalului din Caracal! ”Aveți noroc că suntem o țară de frumoși”

Citeste si: Mirel Dragan, tranșant după ce criminalul de la Caracal și-a recunoscut vina! ”Cred că mie mi-ar lua Dumnezeu mințile” EXCLUSIV

Citeste si: Sora Aurei Ion, mesaj sfâșietor după ce Alexandra a fost ucisă cu cruzime de bestia din Caracal, Gheorghe Dincă! ”ÎMI CER IERTARE”

fara descriere

Mihaela și Dani formează oficial un cuplu de doar câteva săptămâni însă par să fie nedespărțiți. Cei care-l cunosc pe Dani spun că acesta este un ”băiat cuminte” care își vede de treaba lui și nu se dă mare cu familia din care provine. Tocmai de aceea, până acum tânărul nu s-a afișat cu vreo iubită, considerând că este mai bine să-și vadă de școală - este elev la liceul de muzică.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate