Fiul lui Gabriel Oprea vrea să se angajeze la Ministerul Agriculturii, după ce a fost părăsit de Daniela Crudu! Vezi ce post îşi doreşte Oprea Jr!

S-a dezvăluit că fiul lui Gabriel Oprea vrea să se angajeze la Ministerul Agriculturii.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că fiul lui Gabriel Oprea vrea să se angajeze la Ministerul Agriculturii, la aproape două săptămâni după ce a fost părăsit de Daniela Crudu, pe care a apucat să o invite la o cină romantică. “Gabriel Marin Oprea, mai cunoscut drept Gabriel Oprea jr., a trecut de prima probă la un concurs de angajare la Ministerul Agriculturii, potrivit informațiilor prezentate de minister. Fiul fostului ministru al Internelor este cunoscut în cercurile mondene din București pentru prezentările de modă ca manechin al creatoarei de modă Adina Buzatu, dar și pentru aparițiile spectaculoase în cluburile de lux”, a dezvăluit G4Media.ro. (vezi motivul incredibil pentru care partidul lui Gabriel Oprea este executat silit)

Citeste si: Fiul lui Gabriel Oprea a ieşit pe pârtie încălţat cu pantofi de lac! Oprea jr se reface la munte după ce Daniela Crudu l-a părăsit! FOTO

Citeste si: Daniela Crudu l-a părăsit pe fiul lui Gabriel Oprea după doar două zile! Gabriel Jr a avut timp doar să-i ofere o masă la restaurant! EXCLUSIV

Citeste si: Dezvaluire de senzatie a fostului ministru Gabriel Oprea: "In 1985 am dat examen de admitere la Facultatea de Drept, unde erau inscrisi peste 25 de candidati pe loc!"

Fiul lui Gabriel Oprea vrea să se angajeze la Ministerul Agriculturii. Luni a avut examenul scris 

“Gabriel Oprea jr. a fost student la o facultate a Universității Româno-Americane și nu e clar ce aptitudini are pentru postul de la Autoritatea Competentă pentru Acreditarea Agențiilor de Plăți și a Organismului Coordonator din cadrul Ministerului Agriculturii. Cert este faptul că el a trecut de proba dosarului de înscriere, iar luni a avut examenul scris. Concursul pentru postul de consilier debutant se va încheia printr-un interviu cu o comisie specializată din ministerul condus de Petre Daea”, s-a mai scris despre Oprea Jr.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate