Fiul lui Gabriel Oprea a ieşit pe pârtie încălţat cu pantofi de lac! Oprea jr se reface la munte după ce Daniela Crudu l-a părăsit! FOTO

Prietenii lui Oprea Jr au văzut că fiul lui Gabriel Oprea a ieşit pe pârtie încălţat cu pantofi de lac.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Zilele trecute, fiul lui Gabriel Oprea a ieşit pe pârtie încălţat cu pantofi de lac. Oprea Jr îşi petrece week-end-urile la Predeal, acolo unde familia sa deţine un apartament spaţios, dar nu este un mare amator de schi. (vezi motivul pentru care familia Oprea a fost îndoliată)

Citeste si: Ce bomba sexy a pierdut fiul lui Gabriel Oprea! Fosta iubita a lui Gabriel Jr arata demential in costum de baie!

Citeste si: Dezvaluire de senzatie a fostului ministru Gabriel Oprea: "In 1985 am dat examen de admitere la Facultatea de Drept, unde erau inscrisi peste 25 de candidati pe loc!"

Citeste si: Fiul fostului ministru Gabriel Oprea se distreaza la un hotel de lux din Poiana Brasov! FOTO

Fiul lui Gabriel Oprea a ieşit pe pârtie încălţat cu pantofi de lac. A îmbrăcat o ţinută potrivită pentru localurile de fiţe

Dovada o reprezintă fotografia pe care a făcut-o pe pârtie, el fiind îmbrăcat cu pantaloni de oraş şi fiind încălţat cu o pereche de pantofi de lac, ţinuta sa fiind, mai degrabă, una potrivită pentru cafenele din Dorobanţi pe care le frecventează.

fara descriere

Fiul lui Gabriel Oprea a ieşit pe pârtie încălţat cu pantofi de lac. Daniela Crudu l-a părăsit după o cină romantică

E clar că fiul lui Gabriel Oprea a ieşit pe pârtie încălţat cu pantofi de lac. Gabriel Jr se reface la munte după despărţirea rapidă de Daniela Crudu, care l-a părăsit după doar două zile de când o scosese în oraş, la o cină romantică.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate