Fiul lui Liviu Dragnea şi-a tras un bolid de 150.000 de euro! Esta a şasea maşină a lui Valentin!

S-a aflat că fiul lui Liviu Dragnea şi-a tras un bolid de 150.000 de euro.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nu mai e un secret că fiul lui Liviu Dragnea şi-a tras un bolid de 150.000 de euro. “Valentin Ştefan Dragnea, omul care se ocupă în acest moment de Turris Turnu Măgurele - liderul din eșalonul secund - are în acest moment în garaj și un Mercedes S-Class AMG. Fiul fostului președinte al PSD Liviu Dragnea nu se uită la bani atunci când vine vorba despre mașinile pe care le conduce. Astfel, prețul acestui bolid pornește pe piață de la aproximativ 150.000 de euro”, a scris gsp.ro.

Citeste si: Fiica lui Liviu Dragnea a primit interdicție în America! Nu își mai poate continua studiile

Citeste si: Alexandru Cumpănaşu l-a lăudat pe Liviu Dragnea. alături de care a lansat un proiect anticorupţie: „A avut această dorinţă de a pune piciorul pe acceleraţie"

Citeste si: Iubita lui Liviu Dragnea a semnat o petiţie pentru eliberarea animalelor: „Stau în spatele gratiilor, pe beton, în cuşti de câţiva metri pătraţi”

Fiul lui Liviu Dragnea şi-a tras un bolid de 150.000 de euro. Şi-a tunat maşina cu 78.000 de euro

Până acum, Dragnea Jr conducea un Volkswagen Golf. Riseproject.ro a dezvăluit că Valentin a apelat la o firmă specializată pentru a-şi tuna maşina, plătind 78.000 de euro pentru această operaţie. În urma acelor modificări, modelul Golf 6 R deținut de acesta a devenit cel mai puternic din circulație. (vezi de ce şi-a ras Liviu Dragnea mustaţa în puşcărie)

fara descriere

Fiul lui Liviu Dragnea şi-a tras un bolid de 150.000 de euro. Ce maşini i-au trecut prin garaj

E clar că fiul lui Liviu Dragnea şi-a tras un bolid de 150.000 de euro. În trecut, presa din Teleorman a relatat pe larg depre pasiunea lui Valentin Dragnea pentru automobile și le-a trecut în revistă pe cele pe care le ţine într-un garaj în care, pentru a se păstra o temperatura ideală pe timp de iarnă, era instalat un calorifer: un BMW X5, un VW Golf R, un Audi S3, un Audi A8 sau o Skoda Octavia RS, dar și un Rover deținut de Bombonica, fosta soție a lui Liviu Dragnea. Tatăl lui valentin se află în închisoare, după ce a primit o condamnare de 3 ani şi 6 luni în dosarul angajărilor fictive.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate