Alexandru Cumpănaşu l-a lăudat pe Liviu Dragnea. alături de care a lansat un proiect anticorupţie: „A avut această dorinţă de a pune piciorul pe acceleraţie"

Acum 6 ani, Alexandru Cumpănaşu l-a lăudat pe Liviu Dragnea.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că Alexandru Cumpănaşu l-a lăudat pe Liviu Dragnea. În 2013, Liviu Dragnea, care era ministru al Dezvoltării și vicepremier, lansa împreună cu asociația lui Cumpănașu, Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei, proiectul „Politici anticorupţie pentru cetăţean, într-o administraţie responsabilă” (PCAR). “Proiectul "Politici anticorupţie pentru cetăţean, într-o administraţie responsabilă" (PCAR), derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, este extrem de util pentru cetăţenii ţării, pentru administraţia publică în general şi pentru administraţia locală în special”, a declarat Liviu Dragnea care, în prezent, ese află la închisoare, unde ispăşeşte o condamnare de 3 ani şi 6 luni în dosarul angajărilor fictive. (vezi motivul pentru care Robert Turcescu l-a demolat pe Cumpănaşu)

Citeste si: Ce spunea Alexandru Cumpănașu, despre mama copiilor săi: ”Iubim amândoi la fel de mult copiii, dar fiecare cu drumul său!” EXCLUSIV

Citeste si: Mirela ”Dracu pe uscat”, noua vedetă a Internetului, îl ”aliniază” pe Alexandru Cumpănașu! ”Candidează pe necazul fetelor! Diaspora nu te susține!”

Citeste si: Ei sunt cei trei copii ai lui Alexandru Cumpănașu! Ce spune unchiul Alexandrei: ”Voi rade tot dacă se ating de un fir de păr din capul copiilor mei!” FOTO EXCLUSIV

Alexandru Cumpănaşu l-a lăudat pe Liviu Dragnea. Şi Dragnea a fost încântat de colaborarea cu Cumpănaşu

"Experţii care au fost selectaţi sunt prezenţi astăzi în această sală aici şi ne ajută foarte mult, fac o analiză din afara sistemului, o analiză serioasă a vulnerabilităţilor din cadrul ministerului nostru şi vestea bună pentru celelalte ministere este că ceea ce vom primi ca şi sfaturi, propuneri, o să le implementăm la nivelul tuturor ministerelor. De asemenea, ne ajută să vedem care sunt cele mai bune practici, modificări, să vedem că şi celelalte ministere trebuie să aibă o activitate transparentă. Am înfiinţat o structură nouă - sunt 19 persoane selectate din toţi funcţionarii ministerului cu cea mai bună expertiză - care are ca atribuţii implementarea activităţilor şi acţiunilor necesare pentru prevenirea corupţiei, a incidentelor de integritate şi care să ofere consultanţă permanentă. Orice proiect de acest gen are succes dacă, după ce se implementează, are şi urmări", a mai detaliat Dragnea.

fara descriere

Alexandru Cumpănaşu l-a lăudat pe Liviu Dragnea: "De aceea am decis să facem un proiect" 

S-a aflat că Alexandru Cumpănaşu l-a lăudat pe Liviu Dragnea. "Orice fel de politică publică la nivelul Guvernului, dacă nu ai resurse necesare şi angajamentul de a ajuta administraţia locală şi centrală, prin Strategia Anticorupţie sau orice altă politică publică, practic nu ai rezultat al acelei politici. De aceea am decis să facem un proiect (...) care să se adreseze atât autorităţilor locale şi centrale şi să ajute la implementarea politicilor anticorupţie. Liviu Dragnea a avut această dorinţă de a pune piciorul pe acceleraţie", a menţionat Cumpănaşu, care a apărut în prim-plan după tragedia de la Caracl, în calitate de unchi al Alexandrei Măceşanu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate