Fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry, un băiețel rebel la Curtea Regală? Ce spune astrograma lui

Micuțul familiei regale o să devină un rebel la Curtea Regală? Iată ce zice astrograma lui.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry oare va fi vreodată un rebel? Micuțul Archie Harrison Mountbatten-Windsor a venit pe lume în urmă cu trei zile. Bebelușul a venit pe lume luni dimineață, la 5.26, și a avut la naștere peste 3 kilograme și 52 de centimetri.

Așa cum spune și astrologul, copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry are ascendent în Taur și personalitatea în Berbec. Bebelușul regal, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, are Marte în prima casă, ceea ce înseamnă că va fi energic și va avea o forță interioară incredibilă, conform Viva.

Relația cu părinții va fi foarte bună, va fi atașat mai ales de mamă, iar, așa cum spune astrologul, va fi o persoană care se va încadra în cerințele de la Palatul Regal, ba chiar se va supune regulilor. Mai mult decât atât, el va fi, posibil, un rebel, care va încerca să facă mai întâi așa cum crede el de cuviință, iar apoi îi va asculta pe ceilalți.

Citeste si: Șoc în fotbal! Doi sportivi de la Națională au fost condamnați la închisoare

Citeste si: ”Blonda siliconată de la Albota” a ajuns la închisoare! A furat o mașină, beată fiind, și a condus 100 km de autostradă

Citeste si: Lavinia Pîrva, de nerecunoscut! Cum a apărut pe stradă, alături de mama ei

Ce reprezintă numele pe care îl are bebelușul cuplului regal

”În această după amiază Alteţele lor Regale l-au prezentat Majestăţii sale Regina pe cel de-al optulea stră-nepot la Castelul Windsor. Ducele de Edinbrug şi Ducesa mamă au fost de asemenea de faţă”, spune anunţul familiei de Sussex.

Numele de Archie reprezintă ”adevărat şi îndrăzneţ”, fiind o variantă a numelui Archibald. ”Harrison”, însemnă literal ”fiul lui Harry”.  Bebeluşul ducilor de Sussex va avea automat şi cetăţenie americană, prin mama sa. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate