Lavinia Pîrva, de nerecunoscut! Cum a apărut pe stradă, alături de mama ei

Lavinia Pîrva mai are puțin până când naște. Cum a apărut pe stradă, alături de mama ei.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Lavinia Pîrva mai are doar câteva săptămâni până când își va strânge bebelușul în brațe și este extrem de nerăbdătoare să devină mamă pentru prima dată.

Așa cum și-a obișnuit publicul, soția lui Ștefan Bănică este extrem de activă și se ocupă permanent de cariera sa, dar și de viața de familie.

În ciuda faptului că nu are deloc stare, viitoarea mămică a reușit să se îngrașe destul de mult în timpul sarcinii, iar acest lucru se poate vedea cu ușurință. Paparazzii au surprins-o pe Lavinia alături de mama sa, iar schimbările sunt evidente.

fara descriere

Deși anul trecut se lăuda cu un abdomen bine definit și cu o siluetă ca trasă prin inel, lunile de sarcină i-au adus Laviniei multe kilograme în plus. Însă, aceasta a mai demonstrat și în trecut că este foarte ambițioasă, iar după sarcină, cu siguranță că va reveni la silueta care a consacrat-o.

Mai multe imagini cu Lavinia Pîrva, vezi pe click.ro.

Ștefan Bănică a anunțat sarcina Laviniei

Anul trecut, în luna decembrie, Ștefan Bănică a făcut marele anunț despre sarcina soției sale. Pentru artist, bebelușul este cel de-l treilea copil. Acesta mai are un băiat, dar și o fetiță cu Andreea Marin.

Citeste si: Am trăit s-o vedem și p-asta! Cheloo de la Paraziții, parte vătămată într-un dosar penal! Probleme cu un vecin de la Breaza | EXCLUSIV

Citeste si: Loredana Chivu, umilită de o altă blondă celebră! A fost pusă într-o situație dificilă, pe scenă, în fața a sute de oameni

Citeste si: Vecinul lui Răzvan Ciobanu, declarații șocante după moartea designerului! ”Îl urmărea permanent”

„Doamnelor şi domnilor, vă spun de fiecare dată, viaţa este frumoasă. Încercaţi să vă bucuraţi de ea pentru că şi eu fac acelaşi lucru. Încerc. Nu ştiu dacă îmi reuşeşte. Şi, pentru că astăzi este ziua fetiţei mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlineşte 11 ani. Iar Moş Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară şi am să spun astă seară… Şi faţă de colegii mei, nici ei nu ştiu. Dumnezeu mă încearcă şi am să fiu tată pentru a treia oară”, a anunţat Ştefan Bănică, pe data de 15 decembrie, cu ocazia ultimului său concert de Crăciun la Sala Palatului, dar şi a aniversării fiicei Violeta, din căsnicia cu Andreea Marin.

 

Foto: Facebook / Click.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate