Vedete

Fiul lui Nicolae Guţă îşi vinde cea mai tare maşină din garaj! Vezi cum arată bijuteria lui Nicu şi câţi bani cere pe ea!

Prietenii lui Nicu au aflat că fiul lui Nicolae Guţă îşi vinde cea mai tare maşină din garaj.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Fiul lui Nicolae Guţă îşi vinde cea mai tare maşină din garaj! Vezi cum arată bijuteria lui Nicu şi câţi bani cere pe ea!icon photo

Pe site-urile specializate în tranzacţii de autoturisme, fiul lui Nicolae Guţă îşi vinde cea mai tare maşină din garaj. Nicu are un Mercedes SUV, negru, pe care l-a condus vreo doi ani, cu numere de Bucureşti, deşi el locuieşte la Petroşani, judeţul Hunedoara.

Fiul lui Nicolae Guţă îşi vinde cea mai tare maşină din garaj: "Merge şi arată bine"

“Mercedes ML 320 CDI 4 Matic, maşina merge şi arată bine. Cutie şi motor în stare bună. Piele, volan, scaune, toate în stare bună fără rupturi sau zgârieturi. Fiscal şi toate actele”, se arată în anunţul postat de Nicu. (vezi motivul pentru care Nicolae Guţă a fost bătut de interlopi)

Fiul lui Nicolae Guţă îşi vinde cea mai tare maşină din garaj! Vezi cum arată bijuteria lui Nicu şi câţi bani cere pe ea!

Fiul lui Nicolae Guţă îşi vinde cea mai tare maşină din garaj. Nicu cere 7.500 de euro

E clar că fiul lui Nicolae Guţă îşi vinde cea mai tare maşină din garaj. SUV-ul este fabricat în 2008, are un rulaj de 186.000 de kilometri, preţul cerut de Nicu fiind de 7.500 de euro.

 
Lidia Buble este somată de Fisc să îşi plătească datoriile! Firma cântăreţei a făcut un profit colosal! | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari!  Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!icon photo

Stiri

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari! Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!

Daniel Dines şi Marius Tîrcă sunt doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari.

Titlu secțiune