Fiul lui Nicolae Guţă primeşte comenzi din America pentru dedicaţii! Nicu s-a executat şi s-a băgat în studio! VIDEO

Prietenii lui Nicu au aflat că fiul lui Nicolae Guţă primeşte comenzi din America pentru dedicaţii.

Autor: Matei Vaihan

E clar că fiul lui Nicolae Guţă primeşte comenzi din America pentru dedicaţii. Nicu, care este şi el manelist, a cântat de multe ori pe la nunţi alături de tatăl său sau de sora Nicoleta, dar onorează şi altfel de cerinţe.

Fiul lui Nicolae Guţă primeşte comenzi din America pentru dedicaţii. A cântat pentru amicul stabilit în SUA

Zilele trecute, el a fost contactat de un amic stabilit în SUA, care l-a rugat să interpreteze o piesă special pentru el. Nicu s-a băgat în studio, alături de instrumentişti, a luat microfonul şi a fost filmat în timp ce cânta.( vezi motivul incredibil pentru care Nicoleta Guţă a divorţat de soţul ei)

Fiul lui Nicolae Guţă primeşte comenzi din America pentru dedicaţii: "S e vede că ai rădăcinile bune”

Fanii au văzut că fiul lui Nicolae Guţă primeşte comenzi din America pentru dedicaţii. “Pentru Mojoi din America!”, a postat Nicu. „Se vede din ce sămânţă e făcut... Bine bossu meu, mergi tot mai bine, se vede că ai rădăcinile bune”, i-au transmis amicii lui Nicu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Se întoarce Nicoleta Guţă la soţul care a bătut-o în noaptea nunţii? Manelista tocmai s-a despărţit de al doilea bărbat, după doar un an de căsnicie!

Prima declaraţie a soţului Nicoletei Guţă după despărţirea de manelistă: „Cuvintele sunt vorbe şi vorbele de multe ori nu reprezintă nimic, noi rămânem să facem fapte!”

Nicolae Guţă, imagine şocantă cu zeci de fripturi în faţă! Manelistul a uitat de cura de slăbire şi a intrat ”în forţă” în 2019

Iată ce trebuie să faci pentru a avea parte de câștiguri financiare mâine!

Rareș Bogdan, anunțul care cutremură lumea politică! A recunoscut acum: E un moment greu VIDEO

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Bomba zilei vine de la Pfizer. Toți românii trebuie să afle adevărul. „Este definitiv”

VIDEO | Un cunoscut fotbalist a recunoscut că este homosexual. Este primul fotbalist profesionist în activitate care a anunţat asta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies