Fiul lui Sile Cămătaru, gest extrem pentru tatăl și unchiul său! Avem DOVADA

Dani Balint, celebrul fiu al controversatului Sile și nepotul lui Nuțu Cămătaru a recurs la un gest extrem pentru a-și demonstra respectul pe care îl are pentru cunoscuții interlopi bucureșteni.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Dani Balint a făcut, de curând, un gest care spune totul despre relația de familie pe care o are cu tatăl și cu unchiul său, controversații Sile și Nuțu Cămătaru.

Citeste si: Ipoteză halucinantă: Răzvan Ciobanu, victimă a cămătarilor! Designerul, acum 6 luni: ”Trebuie să înapoiez săptămânal o sumă de bani. Nu îmi iese cum îmi planific”

Citeste si: Sile Cămătaru îl face praf, din închisoare, pe Mircea Nebunu! I-a dat umilință totală! ”Îți vom mânca inima”

Citeste si: Fosta soție a fiului lui Sile Cămătaru a ajuns pe masa de operație

Mai exact, Dani Balint a decis să îi aibă totdeauna aproape de el, așa că, după ce a ales imaginile reprezentative cu cei doi, s-a tatuat. Evident, pe piept, în dreptul inimii, loc în care, acum, tronează tatuajul cu imaginile celor doi controversați interlopi care domină, de ani buni, lumea gri a Capitalei. Mai mult decât atât, spun sursele noastre, Dani Balint este extrem de mândru de gestul pe care l-a făcut și pe care l-a explicat amicilor săi în cuvinte puține, dar pline de încărcătură emoțională. ”Ei mi-au dat totul, vreau să știe toată lumea că sunt inima și sufletul meu”, le-ar fi spus Dani Bbalint amicilor care l-au întrebat de noul tatuaj pe care și l-a făcut.

fara descriere

Dani Balint a divorțat de curând de o brunetă supersexy

”Am hotărât, de ceva timp, împreună cu soţul meu, Dani Balint, să mergem pe drumuri separate. Suntem decişi să păstrăm o relaţie de prietenie, civilizată, ca între doi oameni maturi care nu se feresc să recunoască atunci când au greşit. Motivele acestei decizii ne privesc doar pe noi doi şi nu dorim ca acestea să formeze obiectul unor speculaţii. Am fost tot timpul extrem de discretă, am încercat în permanenţă să îmi protejez viaţa privată! Scopul acestui mesaj este de a vă ruga să încetaţi cu mesaje ce au ca subiect în rol principal pe “viitorul fost soţ”! Doresc să rup orice legătură cu trecutul meu şi să îmi canalizez toata energia şi timpul asupra viitorului meu ce nu îl va mai include niciodată pe Dani!”, a anunţat Andreea.

fara descriere

Devenită cunoscută după ce a apărut la mai multe reality-show-uri fără pretenţii, dar şi în emisiuni tabloide, Andreea, bruneta de care era îndrăgostit fiul controversatului Sile Cămătaru, a fost, cu adevărat, o pasiune a acestuia. “I-a plăcut de ea de când a văzut-o”, ne-a spus un cunoscut de-al celor doi. Aşa că, fără să stea pe gânduri, a început să o curteze, iar Andreea, impresionată de romantismul şi generozitatea tânărului, a acceptat să se vadă cu el, iar de aici, la o relaţie cât se poate de serioasă, a mai fost doar un pas. Din păcate, între Andreea și Dani Balint s-a terminat totul destul de repede.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate