Fosta soție a fiului lui Sile Cămătaru a ajuns pe masa de operație

Andreea a divorțat de fiul lui Sile Cămătaru și a decis să mai facă o schimbare uriașă în viața ei, motiv pentru care a apelat la serviciile unui chirurg renumit de la noi.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Mai exact, focoasa brunetă a decis să corecteze fiecare părticică de care era nemulțumită a corpului ei. Și, cum Andreea se poate lăuda cu o pereche de silicoane pentru care este chiar invidiată de alte amice de-ale sale, și-a dat seama că singurul lucru pe care îl mai putea corecta era nasul.

Citeste si: Divorţ BOMBĂ în familia Cămătarilor! ”Doresc să rup orice legătură cu trecutul meu!”

Citeste si: Fiul lui Sile Cămătaru a slăbit spectaculos! Robert era un munte de om, dar acum are o siluetă slim!

Citeste si: Nunta mare in familia Camatarilor! Fiul lui Sile s-a casatorit cu o bomba sexy

Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, a mers la clinica privată a unui medic renumit de la noi, specialist în operații estetice, și s-a lăsat pe mâna lui, cerându-i să îi facă un nas perfect. Iar după ce și-a făcut toate analizele și au respectat procedurile necesare, Andreea a intrat în sala de operație ieșind de acolo cu un nas de care, deja, pare să fie de-a dreptul încântată, chiar dacă, încă, mai are bandajele postoperatorii pe figură, operatia de rinoplastie având o durată destul de mare dedicată recuperării. Iar din imaginile pe care le-a postat pe contul ei de socializare, se poate vedea că Andreea s-a simțit, chiar și pe patul de spital, perfect, ea având timp să se aranjeze suficient pentru o fotografie cu medicul care a operat-o, având totodată grijă să își pună în evidență și bustul de invidiat pe care îl posedă.

fara descriere

Andreea a divorțat de fiul lui Sile Cămătaru

Devenita cunoscută după ce a apărut la mai multe reality-show-uri fără pretenții, dar și în emisiuni tabloide, Andreea, bruneta de care era îndragostit fiul controversatului Sile Camataru, Dani, nu a petrecut prea mult timp căsătorită.

fara descriere

”Am hotărât, de ceva timp, împreună cu soţul meu, Dani Balint, să mergem pe drumuri separate. Suntem decişi să păstrăm o relaţie de prietenie, civilizată, ca între doi oameni maturi care nu se feresc să recunoască atunci când au greşit. Motivele acestei decizii ne privesc doar pe noi doi şi nu dorim ca acestea să formeze obiectul unor speculaţii. Am fost tot timpul extrem de discretă, am încercat în permanenţă să îmi protejez viaţa privată! Scopul acestui mesaj este de a vă ruga să încetaţi cu mesaje ce au ca subiect în rol principal pe “viitorul fost soţ”! Doresc să rup orice legătură cu trecutul meu şi să îmi canalizez toata energia şi timpul asupra viitorului meu ce nu îl va mai include niciodată pe Dani!”, a anunţat Andreea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate