Vedete

Fiul Mihaelei Rădulescu a trecut de la yachting la hochei pe gheaţă! Uite-l pe Ayan cu cască pe cap şi crosa în mână pe patinoarul din Monte Carlo!

La Monte Carlo, fiul Mihaelei Rădulescu a trecut de la yachting la hochei pe gheaţă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Fiul Mihaelei Rădulescu a trecut de la yachting la hochei pe gheaţă! Uite-l pe Ayan cu cască pe cap şi crosa în mână pe patinoarul din Monte Carlo!icon photo

De curând, fiul Mihaelei Rădulescu a trecut de la yachting la hochei pe gheaţă. Ayan locuieşte la Monte Carlo alături de mama sa şi învaţă la Şcoala Internaţională din Principatul Monaco. Fire sportivă, Ayan s-a dedicat mai multor discipline până în prezent.

Fiul Mihaelei Rădulescu a trecut de la yachting la hochei pe gheaţă. Ayan a făcut şi atletism

La 9 ani, el s-a înscris la Yacht Club Monaco şi a participat la mai multe concursuri de yachting, însă rezultatele au fost modeste. Ulterior, Ayan a participat, alături de mama sa, la câteva curse umanitare de atletism. (vezi care au fost cele 3 semne rele de la nunta Răduleascăi cu Bănică Jr)

Fiul Mihaelei Rădulescu a trecut de la yachting la hochei pe gheaţă! Uite-l pe Ayan cu cască pe cap şi crosa în mână pe patinoarul din Monte Carlo!

Fiul Mihaelei Rădulescu a trecut de la yachting la hochei pe gheaţă. Ayan s-a înscris la "Skating Club of Monaco"

Prietenii lui Ayan au aflat că fiul Mihaelei Rădulescu a trecut de la yachting la hochei pe gheaţă. Recent, Ayan s-a înscris la "Skating Club of Monaco", la echipa de hochei, şi s-a fotografiat alături de coechiperii săi, înaintea unui meci, pe patinoarul din Monte Carlo.

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune