Fiul Nicoletei Guţă i-a ameninţat pe credincioşii care nu postează rugăciuni pe facebook: „În Biblie spune "vă voi nega în fața Tatălui meu la porțile cerului”

Fiul Nicoletei Guţă i-a ameninţat pe credincioşi, amestecând credinţa cu facebook-ul.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Fiul Nicoletei Guţă i-a ameninţat pe credincioşi în perioada Sărbătorilor. “Salut dragi prieteni sunt Gabriel Guta și cred in Isus Hristos Dumnezeul meu şi îl accept ca salvatorul meu”, a postat Gabriel. (vezi ce scrie în testamentul lui Nicolae Guţă)

Citeste si: Nicolae Guță, la un pas de moarte. Mărturisirea făcută chiar de manelist: „Lumea nu știe că mi-a zburat glonţul pe lângă ureche”

Citeste si: Gestul impresionant pe care l-a făcut Narcisa Guță când s-a întâlnit cu colindătorii mascați. Nu, nu le-a dat bani

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Dacă o vede Guță, leșină și o vrea înapoi! Cât de bine arată Narcisa! A slăbit și bagă sală la greu! | VIDEO

“Facebook-ul ne-a provocat pe toți credincioşii să punem aceasta postare pe peretele nostru. In Biblie spune, daca ma negați în fața colegilor voştri, vă voi nega în fața Tatălui meu la porțile cerului”, a continuat fiul Nicoletei Guţă.

Fiul Nicoletei Guţă i-a ameninţat pe credincioşi: "Copiați si lipiți acest text! Doamne ajută, Amin!” 

“Acest lucru este simplu. Dacă îl iubiți pe Dumnezeu, si nu va este frică să arătați asta, re-post. Doar copiați si lipiți acest text !!! Doamne ajută, Amin!”, a încheiat Gabriel Guţă.

“Mai trebuie sa se şi vada ca Isus e in viața ta...pe 16 decembrie spui ca esti al lui Isus...pe 17 postezi glume, iar pe 18 afaceri... cine ti-a spus ca pocainta se face oricum, te-a mintit”, i-a scris un internaut. “Te-ai bagat in seama aiurea!”, a răspuns Gabriel Guţă.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Fiul lui Nicolae Guţă şi-a cerut iubita de soţie sub bradul de Crăciun! Vezi cum arată inelul de logodnă pe care Nicu i l-a oferit lui Emi!

Mircea Badea, atac dur la adresa lui Nicolae Guţă, după ce a aflat că are 11 copii şi un tatuaj pe frunte! "Nu există ceva mai..."

FOTO/ Mirela Vaida și-a șocat fanii. A pozat aproape goală și apoi a postat fotografia pe internet. Critici aspre la adresa vedetei Antena1 pentru gestul său

Strănepotul lui Nicolae Guță e răsfățat de tot neamul! Patrick e favoritul bunicii Nicoleta FOTO

Fiul lui Nicolae Guţă şi-a luat supermaşină de fiţe! Nicu a plătit o avere pentru noua lui jucărie!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies