Fiul Nicoletei Guţă vrea să se angajeze pe şantier, ca muncitor! Gabriel s-a oferit să lucreze în construcţii pentru unchiul său

Pentru că Nicu, unchiul său, are nevoie de forţă de muncă, fiul Nicoletei Guţă vrea să se angajeze pe şantier.

Autor: Matei Vaihan

Prietenii de familie au aflat că fiul Nicoletei Guţă vrea să se angajeze pe şantier. Nicu, fratele manelistei, are o afacere în domeniul construcţiilor şi a dat un anunţ de angajare de personal, lucrările fiind de anvergură.( vezi motivul pentru care Nicolae Guţă a fost bătut de interlopi)

Fiul Nicoletei Guţă vrea să se angajeze pe şantier.  Lucrările se execută în zona Petroşani

“Lucrările se execută în zona Petroşani. Caut muncitori pentru curăţenie, demolări, rigipsari, turnători fundaţii, dulgheri şi alte necesitaţi pentru construcţii. Pentru mai multe detalii contactaţi-mă in privat, salariu atractiv, mâncare+ transport”, a postat Nicu Guţă.

Fiul Nicoletei Guţă vrea să se angajeze pe şantier:  ”Vin şi eu!”

Se pare că fiul Nicoletei Guţă vrea să se angajeze pe şantier. Gabriel, care se ocupă cu vânzarea maşinilor la mâna a doua, i-a transmis unchiului său, Nicu: ”Vin şi eu!”. “Hai, că am nevoie de oameni de încredere!”, i-a răspuns Nicu Guţă.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Nicoleta Guţă a pus la cale cea mai tare afacere a familiei, după ce toate celelalte au eşuat! Vezi pe cine a delegat să se ocupe de amanet şi închirieri de maşini!

Nicolae Guţă şi-a angajat bodyguard! Solidul Dan îl însoţeşte peste tot pe manelist!

Nicolae Guţă, acuzat că şi-a abandonat fiica! Nu a mai văzut-o de aproape un an şi nici nu vrea sa îi răspundă la telefon: „I-a spus că nu are nicio fată. Sunt şocată şi revoltată”

S-a aflat ce salariu va avea bona angajată de Adela Popescu

E prăpăd la Casele de Pensii! Românii dau în judecată statul. A început recalcularea pensiilor

BOMBA! S-a aflat cine este IUBITA secreta a lui Smiley! Gina Pistol, in stare de soc. E SCANDAL imens

Bill Gates a dispărut după divorț. Cine l-a speriat pe miliardar. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies