Fiul secret al lui Ion Iliescu are un salariu uriaş la Ambasada României în Filipine! După ce părinţii lui Mihai Sion au murit într-un accident de avion, Iliescu i-a devenit tutore şi mentor!

Fiul secret al lui Ion Iliescu are un salariu uriaş la Amabasada României din Manila.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Fiul secret al lui Ion Iliescu are un salariu uriaş în calitate de însărcuinat cu afaceri, după cum reiese din declaraţia de avere a lui Mihai Bujor Sion. Acesta este fiul unui activist din ilegalitate al Partidului Comunist Roman, mort într-un accident de avion la începutul anilor '70, care a fost crescut de Ion Iliescu, fostul preşedinte al ţării. "După moartea tovarăşului său de la PCR, deşi nu l-a înfiat cu acte, Ion Iliescu i-a fost tutore şi mentor tânărului Sion, rămas orfan - de fapt - de ambii părinţi, iî avionul prăbuşit între Sibiu şi Caransebeş murind şi mama lui”, scria Cotidianul despre Sion. "Ion Iliescu i-a călăuzit paşii lui Mihai Bujor Sion si in cariera profesionala. Dupa instalarea ca presedinte al Romaniei, Ion Iliescu l-a luat la Palatul Cotroceni pe „fiul” sau adoptiv, numindu-l la inceput in functia de sef al Cancelariei Prezidentiale si ulterior in cea de consilier prezidential pe probleme economice”, mai scria ziarul.

Citeste si: Ion Iliescu a făcut infarct? Medicii spun că a trecut peste ”evenimentul acut”

Citeste si: Ion Iliescu a ajuns de urgență la spital! Ce se întâmplă cu fostul președinte al țării

Citeste si: Fostul purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu: ”Eu, azi-noapte, am visat că a murit Ion Iliescu, vă jur!”

Fiul secret al lui Ion Iliescu are un salariu uriaş. Sion are un teren de 3,6 hectare la Snagov

Ulterior, Sion a început o carieră în cadrul Ministerului de Externe, fiind consul în Thailanda, Dubai şi Los Angeles. În prezent, Sion este însărcinat cu afaceri la Ambasada României din Manila, în Filipine, calitate în care si-a depus ultima declaratie de avere. Din document reiese că Sion detine un teren de 3,6 hectare la Snagov, cumpărat în 2004, şi un BMW achiziţionat în 2011. "Fiul vitreg” al lui Iliescu are un cont în care se află 1,1 milioane de lei, adica aproximativ 225.000 de euro. Ca angajat al Ministerului Afacerilor Externe, Sion a încasat 70.899 de dolari (5.908 dolari pe lună), plus indemnizaţii în valoare de 14.500 de lei. (vezi ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu)

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate