Fiul Vioricăi Dăncilă a făcut o glumă macabră în plină pandemie de coronavirus! Victor a postat o poză cu o groapă săpată: “Ziua a 10-a de carantină”

Fiul Vioricăi Dăncilă a făcut o glumă macabră pe pagina sa de socializare.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Fiul Vioricăi Dăncilă a făcut o glumă macabră într-o perioadă în care românii sunt izolați la domiciliu, iar foarte mulți dintre ei sunt în carantină. Victor a postat o fotografie cu o groapă săpată cu o lopată, la aceleași dimensiuni cu cele care sunt săpate în cimitire. (vezi motivul pentru care iubita lui Liviu Dragnea a râs de premierul Ludovic Orban)

Citeste si: Viorica Dancila cauta serviciu. Cine se ofera sa ii dea un loc de munca fostului premier

Citeste si: Ce se întâmplă cu apartamentul moştenit de Viorica Dăncilă de la mama care i-a murit! O echipă de muncitori renovează locuinţa din Ploieşti a fostului premier!

Citeste si: Imagini senzaționale cu apartamentul Vioricăi Dăncilă din Videle! Ce se observă pe balconul casei fostului premier și ce zic vecinii despre ea FOTO EXCLUSIV

“Ziua a 10-a de carantină. Pe nevastă-mea a apucat-o grădinăritul”, este textul ce însoțește poza. Victor nu mai are soție de anul trecut, de când s-a separat de Elena, după o căsnicie de trei ani.  Ea este consilier juridic la Primăria Sectorului 5, în timp ce Victor este consilier la Curtea de Conturi.

fara descriere

Fiul Vioricăi Dăncilă a făcut o glumă macabră. Fosta soție a lui Victor se distrează după divorț

Divorţul Elenei de Victor Dăncilă a fost dovedit de declaraţia ei de avere. Spre deosebire de declaraţia din 2018, din document a dispărut apartamentul de 70 de metri pătraţi al lui Victor, precum şi o maşină Volkswagen Passat, cumpărată în 2017. Mai mult, numele lui Victor Dăncilă nu a mai fost trecut în dreptul veniturilor încasate de soţ.

După separarea de Victor, Elena a fost invitată la mai multe petreceri unde a fost alături de amicele ei, unde a apărut zâmbitoare. Atitudinea Elenei este în contrast cu cea a fostului ei soţ, Victor Dăncilă. Şi el a postat recent o fotografie care îl înfăţişează slăbit, cu barbă şi cearcăne, după o perioadă grea pentru el, marcată de divorţ, dar şi de pierderea alegerilor prezidenţiale de către mama sa, care a fost învinsă drastic de Klaus Iohannis.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate