Floarea Leonida arată mai bine ca niciodată! Fosta gimnastă merge zilnic la sală! FOTO

Floarea Leonida (33 de ani) s-a făcut fată cuminte și acum a luat viața de la capăt în România.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Floarea Leonida (33 de ani) s-a făcut fată cuminte și acum a luat viața de la capăt în România. Fostă campioană europeană și vicecampioană mondială la gimnastică, Floarea Leonida a renunțat la cea mai veche meserie din lume și vrea să se întoarcă la sport. Acum câțiva ani, despre Floarea s-a aflat cu stupoare că devenise escortă de lux în Germania și Italia, unde a făcut bani frumoși sub pseudonimul Paris Rouge.

Citeste si: Mesajul Nadiei Comăneci la împlinirea a 44 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii

Citeste si: ULTIM MOMENT! Despărțire la Exatlon! Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri s-a destrămat! Ana Mihaela i-a spus adio jandarmului Cosmin! EXCLUSIV!

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Revenită acasă, Floarea s-a făcut fată cuminte și a tot încercat să-și găsească un job care să se potrivească aptitudinilor ei. După ce a cochetat cu un job în sectorul imobiliar, Floarea Leonida a decis că tot sportul e domeniul în care va activa în viitor. Cum ea face oricum drumuri periodice la sală, unde își menține forma fizică, fosta campioană încearcă acum să devină antrenoare cu acte în regulă, cel mai probabil la o sală de fitness.

Între timp, spre bucuria fanilor ei virtuali, fosta gimnastă postează periodic fotografii sexy cu ea la sală, în care prietenii pot observa cât de bine arată astăzi fosta elevă a antrenorului emerit Nicolae Forminte. 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate