Floricica Dansatoarea, îngenunghiată de durere din cauza pandemiei! S-a pus în genunghi şi a transmis un mesaj sfâşietor: “O să murim”

Floricica Dansatoarea este speriată de situaţia creată de coronavirus şi a transmis un mesaj disperat pe contul ei de Facebook.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Florica Dansatoarea, pe numele ei real Floarea Dragomir, este cunoascută în toată ţară pentru implicarea de care dă dovadă în societate. Floricica Dansatoarea este atentă la fiecare eveniment care se întâmplă în spaţiul public şi nu ezită să tragă semnale de alarmă. 

Citeste si: Floricica Dansatoarea vrea să dea lovitura! A găsit soluția să se îmbogățească, dar mai are de așteptat

Floricica Dansatoarea, îngenunghiată de durere din cauza pandemiei! S-a pus în genunghi şi a transmis un mesaj sfâşietor: “O să murim”

După ce a devenit virală pe reţelele de socializare cu expresia: "Să vă fie ruşine", Florea Dragomir a prins curaj şi se exprimă des în mediul online. 

Citeste si: Floricica Dansatoarea, despre referendum: "Huooo! Votez paceaaaaaa!"

fara descriere

Ca orice român cu frica lui Dumnezeu, Floricica Dansatoarea s-a refugiat în rugăciune zilele acestea. Femeia speră cu ardoare că se va termina epidemia de coronavirus. Femeia a postat pe contul ei de socializare o fotografie în care a fost surprinsă în timp ce se ruga. Hazul Floricicăi este acela care are obiceiul de a stâlci anumite cuvinte şi în loc de "coronavirus" a scris "coroana". 

Citeste si: Petrică Mîţu Stoian a jignit-o grav pe Floricica Dansatoarea: "Cum să iei interviu unei retardate?”

 

fara descriere

”Mă rog la Dumnezeu să fie pace în lume și să dispară coroana asta”, a scris Floricica Dansatoarea în dreptul fotografiei. 

În plus, în urmă cu câteva zile, Floricica Dansatoarea a făcut un live pe Facebook prin care le explica fanilor ei cât de gravă este situaţia actuală şi cât de frică îi este de ceea ce se va întâmpla. 

"A venit coronavirus! O să fim vai de capul nostru, o să murim. Ferească Dumnezeu! Dumnezeu să ne apere ţara. Dumnezeu să aibă milă şi îndurare de noi.. că a venit ălă, CORONAVINUL, din China! Ce-o să facem? Vai de capul nostru, păcatele noastre. Floricica Dansatoarea vă spune sincer, duceţi-vă la psihatrie ca să scăpaţi de coronavirus, că ne-a înnebunit lumea." a spus Floricica Dansatoarea. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate