Florin a plecat în Londra să muncească, iar după o săptămână a fost găsit mort! Familia este disperată și nu-și permite să-i aducă trupul neînsuflețit în țară

Familia lui Florins uferă enorm., Românul a murit în Londra, la o săptămână după ce a plecat de acasă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din Iași a plecat din țară pentru a câștiga bani pentru familia lui. Florin Burlacu a fost găsit mort, la o săptămână după ce a plecat din țară. Cauzele decesului sunt încă cercetate de poliția londoneză, dar, conform spuselor soției lui, el suferea de o afecțiune la inimă.

Familia crede că Florin a murit din cauza efortului depus la muncă și este sfâșiată de durere. Nu-și doresc decât să-l aducă pe bărbat acasă pentru a-l înmormânta creștinește. Din păcate, costurile sunt foarte mari, iar rudele nu-și permit repatrierea trupului neînsuflețit. Roxana Burlacu, soția lui, a apelat la Florentina Agache, fondatoarea Asociatiei "Stergem o lacrima", pentru a-i oferi sprijinul necesar.

„Doamna Roxana Burlacu ne-a solicitat ajutorul in vederea repatrierii sotului ei, care a decedat marti noapte spre miercuri dimineata, in zona Ilford, Anglia, din motive nestiute inca. Tot ce stim la ora actuala este ca acum barbatul este la spital sau la morga, unde posibil ca i s-a facut deja autopsia, dar nu avem inca niciun raspuns concret de la autoritati. Cazul a fost preluat de Politia londoneza, iar acestia fac inca investigatii, pentru a se verifica motivul decesului.

Citeste si: Două românce, tratate precum teroriștii de către compania aviatică din Canada! Au fost umilite și date jos din avion

Roxana are nevoie acum de suport fianciar din partea oamenilor, deoarece repatrierea si costurile avocatului pentru a obtine certificatul constatator si cel de deces ridica costuri la 3.000 de lire sterline.

Sotia si fiica in varsta de 12 ani ramasesera acasa, iar barbatul plecase in Anglia, din cauza situatiei financiare precare. Venim cu rugamintea de a ajuta aceasta familie sa aduca acasa trupul neinsufletit a lui Florin”, spune Florentina Agache, fondatoarea Asociatiei "Stergem o lacrima".

Până în acest moment s-au strans 307 euro din suma totala necesară de 3.300 de euro. Dacă doriți să ajutati familia lui Florin să-l aducă acasă pentru a fi înmormântat creștinește, puteți face donațiile în următoarele conturi:

Beneficiar StergemoLacrima Sol
Cif:38762160
RON: RO26BRDE240SV07856442400
EURO: RO23BRDE240SV15077182400
Paypal.me/ stergem o lacrima
Florentina Agache- coordonator campanie- 0760.620.146

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P