Florin Bratu, amintiri incredibile cu Cristi Borcea: ”Când am intrat l-am văzut că stătea pe spate, cu capul aplecat puțin!”

Fostul atacant dinamovist Florin Bratu a povestit un episod haios din experiențele trăite la club alături de Cristi Borcea.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Fostul atacant dinamovist Florin Bratu a povestit un episod haios din experiențele trăite la club alături de Cristi Borcea. Bratu (39 de ani) a jucat la ”câini” în două perioade, 2005-2006 și 2007-2010, bucurându-se de o relație privilegiată cu Borcea, principalul finanțator al alb-roșiilor. Invitat recent în emisiunea lui Costin Ștucan de la GSP LIVE, Bratu a rememorat o întâmplare cu Borcea.

Citeste si: Florian Walter, în stare critică! Medicii l-au operat, dar șansele de supraviețuire sunt foarte mici

Citeste si: Cristi Borcea le-a făcut cadouri scumpe fotbaliștilor săi! Preferaţii săi erau Adrian Cristea şi Claudiu Niculescu! DEZVĂLUIRI

”M-am dus la el la birou, am bătut la ușă. A întrebat «Cine e?». I-am spus cine sunt și mi-a zis să intru. Când am intrat l-am văzut că stătea pe spate, cu capul aplecat puțin. Avea niște kiwi și castraveți pe față, pe ochișori. Își făcuse mască. Mi-a rămas în cap. Cristi ținea mult la asta. Era îmbrăcat în costum și zicea «Da, Bratone, te aud», dar stătea cu capul pe spate. Îți dai seama, să te duci să vorbești cu președintele clubului și să-l vezi așa...”, a povestit Florin Bratu la GSP LIVE.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate