Florin Busuioc, adus cu elicopterul la Bucureşti! Imagini cu prezentatorul, în stare de inconştienţă, pe targă

Autor: A.N.C.
 
Florin Busuioc a fost operat de urgenţă, într-un spital din Craiova, după ce a suferit un infarct, seara trecută. 
 
În urmă cu puţin timp, Florin Busuioc a fost transportat, cu un elicopter SMURD, în Bucureşti. La aterizare, prezentatorul meteo a fost filmat pe targă, fiind cel mai probabil în stare de inconştienţă.
 
Din cauza stării instabile şi a condiţiilor meteo nefavorabile, prezentatorul nu a putut fi adus mai repede în Capitală. 
 
În prezent, starea de sănatate a lui Busu este una stabilă
 
"Am fost informat încă de aseară când medicii îl resuscitau pe Florin Busuioc. După resuscitare a fost dus la UPU Craiova. A fost dus în sala de operaţie, acolo unde i s-a montat un stent. Este adevărat că în acel moment, medicul şef de secţie nu a răspuns la  telefon, dar asta nu a fost o problemă. A fost sunat medicul care are competenţă pentru a face acest tip de intervenţie.", a declarat ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, în exclusivitate pentru Ştirile Kanal D.
 

 

 
"Pacientul este în Terapie Intesivă la Spitalul Judeţean Craiova, este monitorizat în permanenţă, iar starea lui de sănătate este stabilă.
Pacientul a mai suferit nişte fracturi costale, asta datorită manevrelor de resuscitare, lucru care se întâmplă frecvent în astfel de situaţii.", a mai spus Sorina Pintea.
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mesajul transmis de Cătălin Măruţă, după ce Florin Busuioc a făcut infarct: "Uneori, viaţa ne surprinde cu furtuni neaşteptate"

S-a pus problema infidelităţii! Gabriela Cristea, primele declaraţii: "Asta e realitatea, de ce să ne ascundem"

"Ispita" Maria, mutilată pe viaţă din cauza unui tatuaj! "Lipsesc bucăţi de piele"

Un avion s-a prăbuşit în Argeş! Imagini şocante de la faţa locului

Se întâmplă în TOATE MAGAZINELE din România! Este cutremur total. Nu mai scăpăm

„Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie

Cel mai șocant episod din istoria tenisului. Cariera legendarei Monica Seles, stopată de un obsedat care a înjunghiat-o pe teren. Video

"Ispita" Maria, mutilată pe viaţă din cauza unui tatuaj! "Lipsesc bucăţi de piele"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies