Florin Busuioc, adus cu elicopterul la Bucureşti! Imagini cu prezentatorul, în stare de inconştienţă, pe targă

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere
 
Florin Busuioc a fost operat de urgenţă, într-un spital din Craiova, după ce a suferit un infarct, seara trecută. 
 
În urmă cu puţin timp, Florin Busuioc a fost transportat, cu un elicopter SMURD, în Bucureşti. La aterizare, prezentatorul meteo a fost filmat pe targă, fiind cel mai probabil în stare de inconştienţă.
 
Din cauza stării instabile şi a condiţiilor meteo nefavorabile, prezentatorul nu a putut fi adus mai repede în Capitală. 
 
În prezent, starea de sănatate a lui Busu este una stabilă
 
"Am fost informat încă de aseară când medicii îl resuscitau pe Florin Busuioc. După resuscitare a fost dus la UPU Craiova. A fost dus în sala de operaţie, acolo unde i s-a montat un stent. Este adevărat că în acel moment, medicul şef de secţie nu a răspuns la  telefon, dar asta nu a fost o problemă. A fost sunat medicul care are competenţă pentru a face acest tip de intervenţie.", a declarat ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, în exclusivitate pentru Ştirile Kanal D.
 

 

 
"Pacientul este în Terapie Intesivă la Spitalul Judeţean Craiova, este monitorizat în permanenţă, iar starea lui de sănătate este stabilă. Pacientul a mai suferit nişte fracturi costale, asta datorită manevrelor de resuscitare, lucru care se întâmplă frecvent în astfel de situaţii.", a mai spus Sorina Pintea.
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate