Florin Busuioc, de urgență la spital! Actorul a fost operat din nou

Florin Busuioc a suferit o nouă intervenţie chirurgicală. În urmă cu doar câteva zile, medicii i-au montat un nou stent.

Autor: A.I.

In articol:

Florin Busuioc a ajuns din nou pe mâna medicilor, după ce în luna noiembrie a anului trecut a suferit un infarct pe scenă. Atunci, medicii au intervenit de urgență și din fericire au reușit să-l salveze pe îndrăgitul actor și prezentator. În timpul intervenției chirurgicale din luna noimbrie, medicii au decis să-i monteze un stent la inimă.

În urmă cu două zile, însă, Busu a ajuns din nou pe masa de operație. El a avut nevoie de un al doilea stent la inimă.

Citeste si: „Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie- kfetele.ro

Florin Busuioc, operat pentru a doua oară

"Știam că există posibilitatea să mai am nevoie și de al doilea stent. Am două stenturi, unul la operație și ăsta pe care l-am pus alaltăieri", a spus Florin Busuioc într-o emisiune tv.

Florin Busuioc a suferit un infarct pe 6 noiembrie, în timpul unui spectacol la Craiova. El a fost resuscitat și dus la Spitalul Județean de Urgență Craiova.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Elena Merișoreanu reacționează dur, după ce Gheorghe Turda a spus că în tinerețe a fost o femeie libertină: ”Nu-l duce capul” Ce îi reproșează acum folclorista

„Doamne, ce lege absurdă” Cristina Șișcanu a rămas fără cuvinte când a văzut amenda! Ce sumă trebuie să plătească acum: „Am comis-o”

Emily Burghelea a recunoscut cum a trecut peste zilele de spitalizare. Proaspăta mămică spune cine și ce a ajutat-o să se țină pe picioare: „Îți revii fără să îți dai seama”

SUPEREXCLUSIVITATE! Armin Nicoară rupe tăcerea despre scandalul divorțului Georgianei Lobonț! Supărarea există dintr-un alt motiv: "În muzică este o Georgiana și în viața...

Ungaria dă lovitura în TRANSILVANIA! Este informația momentului în România: SE EXTIND!

„Am avut multe momente de cotitură." Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cel mai tragic moment pe care l-a trăit

Procurorii DNA au pus tunurile pe afacerile din pandemie. Zeci de doare sunt în lucru

Emily Burghelea a recunoscut cum a trecut peste zilele de spitalizare. Proaspăta mămică spune cine și ce a ajutat-o să se țină pe picioare: „Îți revii fără să îți dai seama”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies