Florin Busuioc se întoarce pe scena unde a făcut infarct! Cine îl va supraveghea atent în timpul spectacolului

Florin Busuioc se întoarce pe scena unde a făcut infarct. Un prieten și coleg de breaslă îl va supraveghea atent în timpul spectacolului.

Autor: A.I.

In articol:

Bogdan Talașman, colegul de breaslă și de scenă, îl va supraveghea atent pe Florin Busuioc în timpul spectacolului.

„Vă doresc să nu ştiţi niciodată ce e în sufletul unui nefericit care-i face masaj cardiac unui om aflat un pic la ananghie şi care simte că îi rupe coastele..

băbăeatule! Bănene, zgomotul ăla, pârâiala aia de oase rupte.. dar asta e! Se pare însă că «viaţă nu e, dacă pârâială nu e!». Aia e!”, declara Bogdan Talașman imediat după infarctul suferit de Florin Busuioc.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Bogdan Talașman, adevăratul salvator al lui Florin Busuioc

Salvat ca prin minune de medici, după ce a suferit un atac de cord la finalul unei piese jucate pe scena teatrului din Craiova, în noiembrie anul trecut, actorul Florin Busuioc a povestit care a fost primul om care i-a acordat ajutorul.  ”Nu m-am simţit deloc rău în dimineaţa aia, nu a avut niciun semn Cred că am fumat cam mult toată perioada asta. Nu mai fumez acum, nu mai simt nevoia să fumez.

Am fumat 40 de ani, groaznic, ceva înfiorător. Să nu faceţi asta. Dacă puteţi să nu fumaţi, nu fumaţi. Fumam 3 pachete pe zi. Nu era o plăcere, era un impuls, pentru gest şi cine ştie pentru ce altceva.(...)

S-a repezit spre mine colegul Bogdan Talaşman, care mi-a făcut resuscitare, a durat ceva până a venit şi echipajul SMURD, care a preluat toată treaba.

După aceea am fost dus la spital şi a fost bine”,  a recunoscut Busu în emisiunea lui Cătălin Măruţă. În prezent, Florin Busuioc s-a reîntors să prezinte vremea, luând totuşi o pauză de la activitatea teatrală. 

 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies