Florin Cîțu a anunțat în ce magazine va fi nevoie de certificat verde: ”E o soluție de a menține economia deschisă în perioada următoare”

Premierul interimar, Florin Cîțu, a anunțat, vineri, că se va introduce certificatul verde în magazinele neesențiale!

Florin Cîțu

Florin Cîțu

[Sursa foto: Captură Video]
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Premierul interimar, Florin Cîțu, a declarat, vineri, că se va introduce certificatul verde în magazinele neesențiale." Știu că este un subiect nepopular, îmi asum acest risc politic", a declarat Cîțu. Conform spuselor acestuia Biroul Executiv al PNL a hotărât, vineri, susținerea în Parlament a demersurilor pentru introducerea certificatului verde în afara magazinelor esențiale.

Citeste si: Bilanț coronavirus, 15 octombrie 2021. Aproape 16.000 de cazuri noi de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 de ore

"Vine sezonul de iarnă, toată lumea vrea să știe cum va funcționa economia. Știu că este un subiect nepopular, îmi asum acest risc politic, dar este soluția de a menține economia deschisă în perioada următoare, o soluţie viabilă, și a nu introduce un nou lockdown", a mai spus Florin Cîțu. Introducerea în afara magazinelor esențiale a certificatului verde va fi susținută de PNL în Parlament.

Florin Citu

Florin Citu

[Sursa foto: Captură Video]

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Ce spunea Florin Cîțu despre carantinarea Bucureștiului și a județului Ilfov

Florin Cîțu a fost întrebat, joi, de jurnaliști dacă are de gând să propună carantinarea Bucureștiului și a județului Ilfov, ținând cont că situația este critică, iar rata de infectare a depășit 15 la mia de locuitori.

Nu luăm în discuție. Ați văzut că și anul trecut s-a discutat despre carantinarea Bucureștiului și a Ilfovului și nu a funcționat. Ne uităm la alte măsuri care să împiedice răspândirea virusului”, a declarat Florin Cîțu.

Pentru orice activitate la care intrăm, când intrăm în contact cu persoanele să avem acest certificat verde, în activitățile economice. Dacă dorim să avem în continuare economia deschisă cred că aceasta este o măsură care ar ajuta foarte mult. Încă nu am discutat despre a reduce numărul de funcționare în weekend pentru activități economice în weekend. Ne uităm la toate măsurile. Eu spun că a avea certificat verde pentru orice activitate economică este un pas important și ne gândim la acest lucru”,  a mai declarat Cîțu, ieri, despre impunerea certificatului

verde.

 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies