Florin Cîțu, atac dur la adresa politicienilor: „Aceste trompete TREBUIE să iasă public şi să le ceara scuze românilor”

Florin Cîțu laudă politica de guvernare de anul acesta și spune că „socialiștii” de la PSD trebuie să le ceară scuze românilor pentru cheltuielile făcute fără rost

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Florin Cîțu, atac dur la adresa politicienilor: TREBUIE să iasă public


In articol:

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, afirmă că s-au făcut investiţii masive inclusiv în luna iunie, de la începuul anului fiind investită suma de 16,1 miliarde de lei, cea mai mare din ultimii 10 ani.

Citeste si: Ambasadorul SUA la Bucureşti, la recepția de Ziua Independenței: Suntem dedicaţi să susţinem relansarea economică a României

Florin Cîțu, atac dur la adresa politicienilor din PSD: „Aceste trompete TREBUIE să iasă public şi să le ceara scuze românilor”

”Investiţiile reprezintă singura soluţia pentru a genera creştere economică cu preţuri stabile pe termen lung şi locuri de muncă în sectorul privat”, afirmă ministrul Finanţelor.

”Am continuat să investim MASIV şi în luna iunie şi se vede. 16.1 miliarde lei cheltuiţi pe investiţii în primele 6 luni din 2020! Cea mai mare sumă cheltuită pe investiţii în ultimii 10 ani”, a anunţat, vineri, într-o postare pe Facebok, Flrin Cîţu, potrivit News.ro.

Citeste si: Ludovic Orban, mesaj tranșant pentru românii care își petrec vacanțele în străinătate: „Avem deficit pe turism!”

Potrivit acestuia, ”socialistii lui Dragnea au cheltuit în aceeasi perioada DOAR 6 miliarde în 2017 şi 9 miliarde în 2018”.

„Am schimbat paradigma din prima zi de guvernare. Ne-am concentrat pe investiţii şi doar aşa am reuşit să eliminăm TOATE scenariile apocaliptice promovate de socialişti pentru a induce panica în rândul populaţiei. Toate aceste trompete TREBUIE să iasă public şi să le ceara scuze românilor. Investiţiile reprezintă singura soluţia pentru a genera creştere economică cu preţuri stabile pe termen lung şi locuri de muncă în sectorul privat”, a mai afirmat ministrul Finanţelor.

Citeste si: VIDEO. Turcia sare din nou în ajutorul României! Cinci unități mobile de terapie intensivă au ajuns în țara noastră

”Am spus din primul moment. Investim, iar economia privata o să răspundă pozitiv. Aşa a fost”, a mai afirmat Cîţu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate