Florin Ristei n-o să se bucure când va vedea aceste imagini cu iubita lui! Cu cine s-a iubit ”pantera” Naomi Hedman înainte de român?

Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei, a avut o relație cu celebru hair-stylist din Londra, pasionat de culturism.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Am aflat cu cine s-a iubit Naomi Hedman înainte de Florin Ristei. ”Pantera” de la XFactor a venit în România să cânte dar s-a ales cu un iubit, lucru care nu este neapărat ceva nou pentru ea.

De la un stilist cultrist la un cântăreț român

Superba Naomi Hedman s-a iubit, în urmă cu câțiva ani, cu Alex Kippen, un tânăr care lucrează la un cunoscut salon de hair-styling pentru bărbați din Londra, numit Bubble 5. Kippen este foarte bun în meseria lui și a câștigat concursuri intrenaționale în materie de hair-styling. În timpul liber, Alex nu prea iese din sala de forță, el fiind extrem de pasionat de culturism.

iubit naomi hedman
Alex a fost ispită în emisiunea în care a apărut și Naomi

Naomi și Alex s-au cunoscut în 2016, la show-ul de televiziune ”Ex on The Bach” realizat de MTV UK, acolo unde amândoi au venit ca ”ispite”. Aparent, Naomi și-a făcut atât de bine treaba încât unul dintre concurenții veniți împreună cu iubita în show, Joe, s-a îndrăgostit de ea și a făcut-o pe partenera lui să sară la actuala iubită a lui Ristei.

Citeste si: Iubita lui Florin Ristei de la X Factor are un trecut controversat. Cine este, în realitate, Naomi Hedman

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Naomi a fost vedetă de tabloid

În afara show-ului, însă, Naomi a făcut o pasiune pentru Kippen, cu care a fost surprinsă de paparazzi britanici sărutându-se cu foc, în fața unui resturant londonez (imaginile- aici)

. Fotografiile cu Naomi și Alex au apărut în cam toate tabloidele britanice ale acelui moment, asta și pentru că reality-show-ul la care cei doi participaseră fusese de mare succes.

Citeste si: Florin Ristei, iubită controversată! Primele imagini VIDEO cu Naomi Hedman din emisiunea în care a fost ispită: S-a bătut cu iubita celui pe care încerca să-l cucerească

Naomi Hedman nu a acceptat însă rolul de vedetă a tabloidelor și a încercat să-și facă un nume în lumea muzicală, mai ales că este o tipă

extrem de talentată. Ea nu a mai apărut în show-uri de tip reality, în schimb s-a apropiat de superstarul muzicii rap, Nicki Minaj, alături de care a fost prezentă la mai multe evenimente de promovare.

naomi hedman, florin ristei
Florin Ristei se iubește cu Naomi Hedman

Acum, Naomi și-a încercat norocul la XFactor România și s-a ales din nou cu un iubit. De data aceasta este vorba despre românul Florin Ristei, care a uimit pe toată lumea atunci când a recunoscut că are o relație cu superba Naomi.

 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies