Florin Salam a lipsit de la comemorarea Fănicăi! Imagini în premieră cu Fane Bancheru, fostul socru al manelistului

La 10 ani de la moartea Fănicăi Salam, familia fetei a mers la cimitir și s-a strâns la o masă în familie. Din imagini lipsește manelistul însă apare fiica acestuia.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

In articol:

Florin Salam nu apare în fotografiile realizate la mormântul Fănicăi de către familia acestuia chiar în ziua în care se împlinea 10 ani de la moartea femeii. Apare în schimb tatăl Fănicăi, adică fostul socru al cântărețului, cunoscut în cartier sub numele de Fane Bancheru’.

fara descriere

Porecla tatălui Fănicăi vine de la faptul că acesta avea foarte mulți bani pe vremea comuniștilor pe care obișnuia să-i împrumute celor care aveau nevoie. Banii nu erau declarați sau depuși la CEC de firca legii ilicitului, iar după revoluție, Fane a căzut în patima jocurilor de noroc și a pierdut cam toți banii, așa cum povestea un vecin al familiei pentru WOWbiz.ro în urmă cu câțiva ani.

Salam nu apare în imaginile de la masă, dar fiica lui da

fara descriere

Citeste si: Cântăreț celebru, bătut în fața unui club de noapte! Costi de la Timișoara: ”Să-i întrebați pe lăutari ce simt când își mint copiii că se vor întoarce acasă cu bine” | EXCLUSIV

Citeste si: Imagini incredibile cu Florin Salam! Unde a ajuns să cânte manelistul / Video

Citeste si: Cum a apărut Betty Stoian la fix 10 ani de la moartea mamei sale! Fiica lui Florin Salam, în pantaloni scurți și mulați

După ce au mers la cimitir, familia a venit acasă iar membrii ei s-au așezat la o masă și au depănat amintiri cu Fănica. Nu s-a organizat un parastas propriuzis ci doar o cină în familie. La aceasta au participat surorile și fratele Fănicăi dar și Betty, fiica lui Florin Salam. Manelistul nu apare însă în imagini, deși a rămas în relații foarte bune cu familia fostei sale soții.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate