Florin Salam a lipsit de la ziua lui Mircea Nebunu! S-a terminat cu ”frăția”: manelistul e acum pe cont propriu

Florin Salam a fost marele absent de la ziua de naștere a celebrului Mircea Nebunu.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Florin Salam a lipsit de la ziua de naștere a lui Mircea Nebunu și nici nu i-a transmis acestuia un mesaj public prin care să-l felicite, așa cum au făcut toți prietenii, rudele sau cântăreții preferați ai șefului grupării Sportivilor.

fara descriere

De la petrecerea-montru dată de Mircea nu a lipsit însă Adrian Minune dar și alți interpreți care i-au făcut dedicații sărbătoritului. Lipsa ”regelui manelelor” consfințește ruptura dintre Florin Salam și Mircea Nebunu, cel care i-a fost prieten, protector și impresar în ultimii ani. Cei doi au copilărit împreună în cartierul Berceni și au rămas în relații cordiale până recent, când Salam a început să lipsească de la concertele stabilite de Mircea. Așa s-a întâmplat și la Giurgiu, când un interlop local l-a amenințat într-un live pe Florin Salam pe motiv că acesta nu a mai venit la evenimentul său iar Mircea nu a mai sărit să-i ia apărarea.   

Citeste si: Florin Salam ”a fugit” cu Roxana Dobre în Statele Unite! Manelistul își prelungește vacanța pe fondul problemelor de sănătate

Citeste si: Fiica lui Florin Salam a împlinit 4 ani: imagini în premieră de la petrecere! Cum arată ”regele manelelor” după tratamentul de la Viena

Citeste si: Prima apariție a lui Florin Salam după ce a ieșit din spital! Pe cine a avut alături manelistul

Florin Salam a lipist de la ziua lui Mircea. Pe vremuri era protejat de Sportivi și Cămătari

fara descriere

De-a lungul timpului, atentatele la adresa lui Florin Salam au fost suficient de multe, dar, de fiecare dată, manelistul a scăpat doar cu o sperietură groaznică și, cel mult, o lovitură încasată de la vreun petrecăreț mai nervos. Cu toate acestea, de fiecare dată, Florin Salam a beneficiat de protecția clanurilor interlope ale Bucureștiului, fie clanul Cămătorilor, fie cel al Sportivilor, condus de Mircea Nebunu, artistul fiind cântărețul preferat al acestora.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate