Florin Salam, nașul Duduienilor! Rolul manelistului în reținerea clanului: acum două săptămâni a botezat fiica unui lider al grupării

Duduienii au fost săltați într-un dosar legat de tâlhărie și șantaj asupra maneliștilor la câteva zile după ce Florin Salam a devenit nașul fiicei unui important membru al clanului.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Numele lui Florin Salam a apărut într-un mod oarecum ciudat în contextul perchezițiilor care au avut loc în această dimineață la reședința membrilor clanului Duduienilor. Manelistul ar fi căzut victima interlopilor care l-au tâlhărit și șantajat, conform informațiilor din presă care citează surse din anchetă.

Paradoxal, în urmă cu doar o săptămână, Florin Salam s-a înrudit cu clanul Duduienilor, el devenind nașul Rebecăi, fiica lui Denom, unul dintre loderii grupării. Cei doi au avut ceva neînțelegeri în trecut, pe care le-ar fi rezolvat la începutul acestui an.

Citeste si: EXCLUSIV! Guță și Salam, tâlhăriți de clanul Duduianu. Informații șoc

Citeste si: Nepoata lui Florin Salam, duet de senzație cu Lino Golden! ”Dubios” a strâns sute de mii de vizualizări în 3 zile

Citeste si: Florin Salam, imagini în premieră de la primul concert de după pandemie! ”Regele” a oferit un show total, la Mamaia

Citeste si: Florin Salam, imagini în premieră de la primul concert de după pandemie! ”Regele” a oferit un show total, la Mamaia

Rolul lui Florin Salam în reținerea Duduienilor! Manelistul i-a jurat credință cumătrului Denom

”Lumea spune o grămadă și presa în general, Eu cu cumătrul meu nu ne certăm, eu sunt vechi în familia asta, oameni buni. M-am săturat și eu de atâtea minciuni ce scrie prin presă. Știți și voi acum, n-am nimic nici cu ăștia de la presă că își câștigă și ei pâinea în felul lor. Dar noi nu avem scandaluri, certuri și chestii d-astea, ferească Dumnezeu. Avem o vțrstă, avem copii mari, frumoși, ne vedem și noi de familia noastră”, a spus Florin Salam într-un live, pe pagina lui Denom.

fara descriere

Pe de altă parte, luna trecută, alți doi membri importanți ai grupării Duduienilor, Anaser și Aramis, ar fi intrat în conflict cu familia Vasiloi, o grupare la fel de puternică, după ce aceștia ar fi încercat să intre peste ei la nuntă pentru o discuție bărbătească cu Florin Salam. Una despre bani. Problema este că cei din familia Vasiloi ar fi sărit în apărarea lui Salam și acolo s-ar fi iscat o ambuscadă din care Duduienii nu au ieșit prea bine. Ulterior, Anaser a negat că ar fi fost bătut de rivali și a spus că a mers la nuntă doar pentru a-l ”arvuni” pe manelist pentru un eveniment viitor.  

Rolul lui Florin Salam în reținerea Duduienilor! Anaser, discuții aprinse cu Tzancă Uraganul

fara descriere

Anul trecut, Duduienii au avut un conflict și cu Tzancă Uraganul care, culmea, le este văr primar. Manelistul și fratele lui, Miraj, au avut un schimb dur de replici cu Duduienii, însă lucrurile s-au calmat după intrevenția lui Anaser, care a mers după el la o nuntă, l-a scos din sală și a făcut un live prin care a anunțat că s-a împăcat cu acesta.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate