Florin Salam nu face piesă cu Abi Talent sau Jador! ”Când o fi, mă dezbrac direct și fac vizualizări”

Florin Salam nu vrea în ”trending” cu orice preț. El a negat că va face o piesă cu Abi sau cu Jador.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Florin Salam ține la eticheta de ”rege al manelelor”. Cântărețul a infirmat zvonurile conform cărora ar lucra la o piesă cu Abi Talent. Informația a pornit chiar de pe pagina de Instagram a puștiului de 19 ani, care a postat o fotografie cu Salam ce părea să fie de la filmarea unui videoclip.

fara descriere

”Nu am făcut nici o piesă cu Abi! Și așa mulți dintre voi mi-ați scris că scot piesă cu Abi și că de ce n-am scos cu Alex Velea! Păi eu îl respect foarte mult și pe Abi, țin foarte mult la Alex, eu n-am nici o treabă cu ce a fost, discuția aia între ei. Acum știu de ce mă întrebați, aici vreți să ajung... Dacă e nevoie”, a spus Florin Salam într-un live pe contul lui oficial de Instagram.

Salam: ”Eu nu cânt prostii”

fara descriere

Florin a mai explicat că el nu ar putea aborda niciodată un stil muzical sau o piesă care să conțin expresii triviale, așa cum se întâmplă în cazul melodiilor lui Abi Talent. De asemenea, Salam a dat exemplu de un gen de piesă pe care n-o va cânta niciodată, cea interpretată de Jador și Lino Golden (nimeni altul decât ”băiatul de aur” al lui Alex Velea).

Citeste si: Florin Salam s-a tuns in plina pandemie! Cum arata acum manelistul

Citeste si: Un lider din Clanul Sportivilor, injunghiat in inima! "A scos un briceag si l-a taiat!"

Citeste si: Nepoata lui Florin Salam a pozat în costum de baie în carantină! Uite cum arată cele mai provocatoare fotografii cu Bianca! FOTO

”Deocamdată ce treabă are omul (Abi, n.r.) să cânte cu mine? El cântă altceva... Cânt eu melodii d-astea?... prostii?... nu prea cânt eu! Voi nu știți că eu nu cânt cu... Uite cum e melodia asta, mă scuzați că o spun, asta cu ”tanga”. Eu n-am cum să cânt o melodie cu ”tanga” în viața mea (referire la piesa ”Dau moda”, interpretată de Jador și Lino Golden, care a făcut 42 milioane de vizualizări într-o lună n.r.). Păi când o fi ceva, mă dezbrac eu direct și fac vizualizări d-astea”, a mai spus Salam în live.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate