Florin Salam, păzit de 4 bodyguarzi la concertul de seara trecută! Imagini în premieră de la primul show de după bătaia încasată

Florin Salam s-a ţinut de cuvânt şi a concertat din nou la Milano, la doar 24 de ore după ce a încasat-o de la un nuntaş ameţit.

Autor: Radu Constantin

Florin Salam s-a întors pe scenă, noaptea trecută, la Milano. Manelistul anunţase iniţial că se lasă de cântat, însă a revenit câteva ore mai târziu şi a promis că nu-şi va dezamăgi fanii care au cumpărat bilete la concertul programat noaptea trecută.

Măsurile de siguranţă au fost însă demne de un şef de stat. Circa 4 gărzi de corp l-au flancat pe regele manelelor pe durata întregului concert.

Acestea au format un adevărat filtru pentru cei care încercau să ajungă la Salam pentru a-i oferi bani pe dedicaţii. Atunci când unul dintre petrecăreţi ajungea totuşi în preajma starului menelelor, el era supravegheat strict de bodyguarzi, iar atunci când termina cu dedicaţiile era evacuat rapid din zonă. Practic, cine n-a avut bani nu s-a apropiat de Salam nici măcar pentru a face o fotografie.

Nu este prima oară când Florin Salam şi-a luat astfel de măsuri de siguranţă. În urmă cu câţiva ani, când interpretul a fost atacat în plină stradă de câţiva interlopi, el a cerut organizatorilor de evenimente să fie păzit non-stop de gărzi.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

INCREDIBIL Agresorul lui Florin Salam a facut o cadere nervoasa! Pe contul lui de Facebook a primit in trei ore peste 7000 de mesaje de amenintare, unele chiar cu moartea!

Ce s-a intamplat, de fapt cand Florin Salam a fost lovit din plin? Un martor a povestit tot: "Sa inteleaga toata Romania ca n-a fost lovit intentionat"

Mesaj incredibil al fratelui Fănicăi Salam la adresa bărbatului care l-a bătut pe manelist!

Horoscop Zilnic Luni 2 August 2021: LEUL trebuie să evite conflictele, nativul SĂGETĂTOR va primi un cadou bănesc

Ce s-a întâmplat cu Benone Sinulescu? Din păcate, au anunțat acum

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Încă nu sunteți convinși că suntem pe buza prăpastiei? Fenomenul din Africa sperie întreaga lume

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies