Florin Salam, primele declarații după ce familia Fănicăi l-a făcut praf... ”Cred că uită cam repede” EXCLUSIV

Scandalul dintre Florin Salam și familia primei sale soții devine din ce în ce mai aprins, manelistul încercând cu greu să nu le dea replica, în public, după ce l-au târât în noroi și îl acuză de negrijență când vine vorba de regretata Fanica.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Scandalul dintre Florin Salam și familia primei sale soții devine din ce în ce mai aprins, manelistul încercând cu greu să nu le dea replica, în public, după ce l-au târât în noroi și îl acuză de negrijență când vine vorba de regretata Fanica.


In articol:

La 11 ani de la moartea fostei soții a lui Florin Salam, Fănica, familia acesteia îi declară război artistului. Mama și fratele regretatei Fănica îl atacă dur pe Regele Manelelor și îi aduc acuzații grave.

Citeste si: Fiica lui Florin Salam a plătit o sumă uriașă pe căruciorul de fițe al fiului ei: „Căruțul ăla costă cât garsoniera ta” FOTO

Citeste si: Betty Salam, prima reacție după acuzațiile grave de violență care i s-au adus tatălui ei: „Spun din suflet că...”

Citeste si: Bărbatul care s-a plâns că a primit o chiflă cu trei felii de salam în carantină era obișnuit cu mesele bogate!

Mai exact, aceștia susțin că în perioada în care femeia trăia și era căsătorită cu manelistul, ar fi existat mai multe episoade de tensiune între cei doi. Mai mult, familia Fănicăi susține că artistul a ajuns de multe ori la amenințări și violențe. Fratele Fănicăi susține că ar fi fost amenințat de sora lui Florin Salam, care era căsătorită cu un bărbat periculos, Fabian. ”El era orgolios, ceva de spuneai de soră-sa sau de mă-sa sau de ta-su o bătea, o spărgea cu bătaia! Mama îi spune în dimineața aia: Florine, uite care e treaba, trebuia să merg la medic cu ea de două săptămâni și nu merge. Știți ce a spus Regele Florin Salam de prințesa lui, Fănica? Auziți, aveți grijă voi, banii sunt în seif, duceți-va și faceți-o bine. Exact așa a spus. A spus aşa: am banii în seif, luați toți banii, faceți-o bine! Că dacă nu o faceți bine, eu voi plânge o zi, două, trei, dar voi o să plângeți toată viața! O să aveți rană în piept”, au declarat mama și fratele Fănicăi, pentru un post de televiziune.

Citeste si: Armaghedonul va pustii Europa. Profeția clarvăzătoarei care a anticipat războiele mondiale - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Florin Salam, încă calm, a decis să nu le dea replica, public, sperând că, totuși, se vor liniști apele. ”Florin Salam a luat foc când a văzut interviul cu cei doi. Era foarte supărat că se spun asemenea lucruri despre el și că cineva ar putea sugera că Fănica nu a fost în inima lui tot timpul. Zicea de mama Fănicăi și de fratele ei ”Cred că uită cam repede tot ce am făcut pentru ei și pentru soția mea”. Dar, până la urmă, deși a vrut să îi sune, a renunțat, și-a dat seama că, de fapt, ei fac scandal din alte interese, nu pentru a face dreptate”, ne-a spus un apropiat de-al lui Florin Salam.

Mai mult, susține sursa citată, Florin Salam a decis ca, momentan, să îi lase să spună toate aceste lucruri despre el. ”Florin Salam nu vrea să dea apă la moară, să se contrazică public cu ei. Le-a transmis oricum că, dacă au nevoie de ceva, îl pot căuta pe el, că îi ajută cu drag, nu e nevoie să facă circ pe la televizor”, ne-a mai spus sursa citată.

Florin Salam mai vrea un băiat cu Roxana Dobre

Din căsnicia cu Fănică (femeia care a încetat din viaţă în 2009), Florin Salam are o fiică, Betty, care-i calcă pe urme, dar care şi-a ales muzică pop că referinţă, şi un băiat, Dani, artist, la rândul lui, de manele. Din relaţia cu Roxana Dobre, începută în anul 2014, Florin Salam are trei copii, două fete şi, de câteva luni, un băieţel.

Mai mult decât atât, Florin îşi doreşte să ”egaleze” scorul dintre băieţi şi fete, aşa că vrea că Roxana să nască încă un băieţel, să fie cât mai mulţi în casă.

”Florin ar vrea, dacă ar putea, încă zece copii, dar Roxana abia l-a liniştit. I-a spus că îi este şi ei greu, că sarcina este foarte solicitantă, mai ales dacă este ca ultima, în care s-a simţit rău luni la rândul”, ne-a mai spus, în exclusivitate, apropiatul familiei lui Florin Salam și al frumoasei Roxana Dobre.

Roxana Dobre şi Florin Salam, relaţie zbuciumată

Relaţia dintre Florin Salam şi Roxana Dobre nu a fost tot timpul una în care să fie totul roz. De altfel, scandalurile dintre cei doi sunt cunoscute în showbiz-ul românesc, dar, de fiecare dată, Florin Salam şi Roxana au reuşit să treacă peste ele.

”Toată lumea vrea să o îndepărteze de mine, dar nu o să reuşească. Eu, în primul rând, o iubesc. Orice persoană pe care o ţin lângă mine, eu - ca lider, pentru că eu sunt lider, eu dacă spun ceva, înseamnă că îl locul acela sunt lider - nu îmi ţin niciodată persoane lângă mine pe care nu le iubesc. Eu, dacă o ţin pe Roxana, o ţin că o iubesc, Roxana îmi aparţine, e viaţa mea, e mama copiilor mei, e frumuseţea mea”, spunea Florin Salam, anul trecut.

Cu toate acestea, la începtul acestui an, Florin Salam și Roxana Dobre au avut parte de un scandal monumental chiar în perioada in care manelistul filma cu Larisa Bercea.

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Reguli de Sărbători! Câte persoane se pot întâlni? Ce se va interzice în totalitate

Singura artistă care a reușit să învingă maneliștii pe trending Youtube! Cu ce piesă a dat lovitura: nu cântă manele niciodată

Andreea Tonciu, ironii la adresa Alexandrei Ungureanu: „Nu am văzut niciodată așa ceva...”

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nemilosul Istanbul”, Nedim afla adevarul despre Oya

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies