Mama lui Florin Salam a părăsit Bucureştiul! Femeia n-a mai rezistat în vila din Berceni după moartea soţului ei!

Mama lui Florin Salam n-a mai rezistat mult în Bucureşti, după moartea soţului ei, şi s-a întors la ţară.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Maria Stoian, mama manelistului Florin Salam, a părăsit Bucureştiul şi s-a întors în satul din care a plecat. Femeia locuieşte acum într-o vilă cochetă dintr-un sat din judeţul Călăraşi, nu departe de comuna Frumuşani. Aceasta apare în curtea casei ei în câteva imagini postate pe contul ei de socializare de sora regelui manelelor, Elena. Aceasta şi-a dus copiii să-şi viziteze bunica ”la ţară”, bătrâna părând extrem de fericită de revederea cu nepoţii ei.

Puţină lume ştie că Florin Salam nu este născut în Bucureşti, ci a venit împreună cu părinţii în urmă cu mai mulţi ani, când manelistul a primit a luat o casă de la fraţii Cămătaru. Este vorba de vila din Berceni, unde Salam a locuit alături de Fănica, prima soţie.

În 2016, tatăl lui Florin Salam a murit, iar mama acestuia a rămas aproape singură în uriaşa casă. Manelistul s-a mutat cu Roxana, a doua soţie, într-o altă casă din Popeşti-Leordeni, iar Dani şi Betty, copiii pe care îi are cu prima nevastă, au crescut şi s-au mutat şi ei în altă parte. În aceste condiţii, Maria Stoian a luat decizia de a se întoarce în satul său natal, acolo unde are mai multe rude.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: