Florin Salam și-a angajat fiul! Cu cât îl plătește și ce i-a dat de făcut

Florin Salam pare să fi făcut o afacere de-a dreptul rentabilă. Mai exact, și-a angajat, în formație, propriul fiu, mândru nevoie mare de talentul lui Dani, decis să îl transforme și pe puștan într-un manelist de succes.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Dani, fiul lui Florin Salam, pare decis să îl întreacă pe celebrul manelist. Motiv pentru care, de fiecare dată când are ocazia, îl roagă pe Salam să îl ia cu el, la cântări. Iar Florin Salam îl anunță, în momentul în care intră în scenă, ca pe un artist veritabil, numindu-l ”regele muzicii, regele orgii”.

Citeste si: Credeai că Adrian Minune şi Florin Salam sunt certaţi? Nici vorbă! Uite cu ce blonde sexy s-au distrat într-un club! FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Clubul de manele al ginerelui lui Florin Salam a intrat în insolvenţă! Datoriile sunt de aproape 5 milioane de euro!

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Florin Salam a lipsit de la comemorarea Fănicăi! Imagini în premieră cu Fane Bancheru, fostul socru al manelistului

De altfel, de curând, la o petrecere desfășurată în miez de noapte, Florin Salam a luat decizia, vizibil impresionat de talentul și de rezistența fiului său când vine vorba de cântat, că s-a decis să îl angajeze pe Dani. Și, normal, Dani Salam a acceptatr imediat, încântat că va avea ocazia să cânte alături de tatăl său la mai toate petrecerile la care acesta este solicitat să cânte. Normal, au negociat, deja, și banii pe care trebuie să îi primească Dani. ”Florin Salam i-a oferit 300 de euro, sumă fixă, la care se adaugă și o parte din încasările pe care le fac dn dedicații, adică suma se dublează la fiecare cântare”, ne-a spus un aprpiat de-al familiei lui Florin Salam.

De altfel, spun sursele noastre, Dani, fiul lui Florin Salam, vrea și să renunțe la școală, încurajat de celebrul său tată, pentru a se dedica în totalitate muzicii.

fara descriere

Florin Salam mai vrea un băiat

Din căsnicia cu Fănică (femeia care a încetat din viaţă în 2009), Florin Salam are o fiică, Betty, care-i calcă pe urme, dar care şi-a ales muzică pop că referinţă, şi un băiat, Dani, artist, la rândul lui, de manele. Din relaţia cu Roxana Dobre, începută în anul 2014, Florin Salam are trei copii, două fete şi, câteva luni, un băieţel. Mai mult decât atât, Florin îşi doreşte să ”egaleze” scorul dintre băieţi şi fete, aşa că vrea că Roxana să nască încă un băieţel, să fie cât mai mulţi în casă. ”Florin ar vrea, dacă ar putea, încă zece copii, dar Roxana abia l-a liniştit. I-a spus că îi este şi ei greu, că sarcina este foarte solicitantă, mai ales dacă este ca ultima, în care s-a simţit rău luni la rândul”, ne-a mai spus, în exclusivitate, apropiatul familiei lui Florin Salam.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate