Florin Salam, sincer când vine vorba de nașul său, Adi Minune! Declarații șocante despre manele si talentul celor din jurul lui

După ce i-a făcut praf pe lăutari, explicând, clar, că nu sunt prea mulți cântăreți pe care i-ar lăsa să cânte alături de el, Florin Salam a făcut lumină și când vine vorba de nașul său, celebrul manelist Adi Minune.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

Considerat unul dintre cei mai buni cântăreți din domeniu, Adrian Minune a fost ”uitat” de Florin Salam în momentul în care acesta a enumerat artiștii pe care i-ar lăsa să îi ”cânte la ureche”.

Citeste si: Florin Salam, surprins în cele mai emoționante ipostaze din viața lui Video

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei” gol-pușcă printre bărbați. Nimeni nu l-a văzut așa

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Scandal între maneliști! Miraj, fratele lui Tzancă Uraganul, îl trage de urechi pe Florin Salam! ”Te învață prost”

Doar că, după ce și-a dat seama de gafa pe care a făcut-o, Florin Salam și-a reconsiderat imediat poziția. Ba chiar mai mult, i-a adus nașului su, Adi Minune, o serie de complimente cât se poate de frumoase, Florin Salam explicând că, de fapt, acesta ar fi fost scos din top pentru că este prea bun pentru a fi acolo, alături de alții. ”Dacă tot vorbim de lăutărie, o spun eu din proprie inițiativă, pentru că am uitat să dau numele lui nașul meu,  lui Adrian! El e șeful nostru, dar el nu mai încăpea în discuție, pentru că ăla e e șeful tuturor de când era Mihai Vitezul încoace... Vorbeam de ăștia mai mici, ai noștri, dar nu mai stați supărați”, a explicat Florin Salam.

Florin Salam, război serios cu ceilați maneliști

De ceva timp încoace, Florin Salam pare decis să îi critice pe ceilalți maneliști, iar acum câteva săptămâni a făcut o serie de declarații incendiare cu privire la talentul celor care îi calcă pe urme. ”Mie personal, în afară de persoana asta (Florin Salam îl indică pe Leo de la Kuweit, n. red.) nu are cine să îmi cânte să mă răcorească pe mine.

Sunt 1000 de voci cărora le-am dat bani mulți, de respect, să mo io, dacă vă mint. Dar ca să mă răcorească nu trebuie să plătesc. Cui dau bani, dau că trebuie să îmi fac datoria, eu, ca poziție. Lui ăsta nu trebuie să îi dau bani ca să mă răcorească, Culmea, dacă face el bani îi împarte cu mine”, spunea Florin Salam într-o înregistrare în care pare extenuat după, probabil, o seară lungă petrecută în studioul de înregistrări alături de Leo de la Kuweit.

Galerie foto 
Citește și:

Florin Pastramă este deranjat că Brigitte îl compară cu Ilie Năstase.”Eu în locul lui Florin nu aș mai fi reproșat chestia cu Ilie”

Anna Lesko, dezvăluiri intime! A spus câţi parteneri de amor a avut până acum, dar nu e totul...

Ce salariu are un angajat Mega-Image? Acesta primește și bonusuri lunare, precum și bonuri de masă

Dan Bittman a izbucnit din nou! Artistul, revoltat din cauza restricțiilor: „Nu mi s-a întâmplat niciodată, nici pe vremea lui Ceauşescu, să-mi restrângă cineva drepturile în...

In aceasta seara, de la ora 23:00, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Roxana Nemes, pusa la punct de catre jurati. Ce greseli de neiertat a facut concurenta?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies