Florin Salam, victima interlopilor! I s-a solicitat taxă de protecție? Cum au ajuns fotografiile din metrou la presă?

Florin Salam a lăsat pe contul lui de socializare un mesaj bizar care ar putea avea legătură cu imaginile care îl arată ”căzut”, în metrou.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Cu doar câteva zile înainte de apariția imaginilor cu Florin Salam în metrou, manelistul a postat un mesaj ciudat, care face referire la ”taxă de protecție”. Cântărețul nu explică dacă există persoane care i-au cerut în mod direct taxă de protecție ci spune că ”a auzit o discuție”. Mesajul lui Salam pare să fie un apel la bunul simț al celor care își împart sferele de influență în București și cărora le cântă de fiecare dată când îl cheamă.

fara descriere

”Am auzit o discuție cu taxă de protecție. Noi suntem lăutari numai eu știu cât dorm ca sa vă fac fericiți: prin mașină, două ore etc. Șmecheria nu stă în taxă de protecție. Vă spun lucru: ca sa fii pe picioarele tale trebuie muncă. Dumnezeu iți dă 7 trepte... nu îți da mai multe”, a scris Florin Salam pe contul lui de socializare.

Florin Salam, victima unei răzbunări?

fara descriere

Întâmplător sau nu, după câteva zile au apărut imagini în presă cu manelistul aproape căzut în metrou. Nu este pentru prima dată când Florin Salam a fost fotografiat mergând cu metroul, însă de această dată imaginile îl arată pe cântăreț într-o stare jalnică, abia ținându-se de bară, acestea putând reprezenta o răzbunare a cuiva care a încercat să-l umilească astfel.

Citeste si: Ce a făcut Florin Salam după ce a fost fotografiat sprijinindu-se de bară în metrou

Citeste si: ULTIM MOMENT! Ricardo s-a supărat foc pe Raluca de la Puterea dragostei! ”Nici măcar la aeroport nu m-a condus! I-am dat și block! Nu mă așteptam! După câte s-au întâmplat între noi!” DECLARAȚII EXCLUSIVE

Citeste si: Primele declarații ale Roxanei Dobre despre imaginile halucinante cu Florin Salam la metrou: "Se mai întâmplă"

Nu ar fi prima oară când lui Florin Salam i s-ar solicita taxă de protecție. În trecut, el a renunțat de mai multe ori la muzică tocmai pentru a evita taxa de protecție și conflictele între clanuri provocate de faptul că le cântă și rivalilor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate