Florin Zamfirescu, anunț șocant pentru fanii săi: „Am venit să anunț că...”. Ce se întâmplă cu actorul

Florin Zamfirescu le-a dat fanilor săi vestea pe care aceștia nu sperau să o primească vreodată. Ce se întâmplă cu îndrăgitul actor, cunoscut din numeroase filme.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

La doar câteva luni după ce și-a pierdut mama, Florin Zamfirescu a făcut o declarație care a întristat pe toată lumea. Îndrăgitul actor a dat o veste tristă în cadrul unei emisiuni TV.

Deși este unul dintre cei mai iubiți actori din România, Florin Zamfirescu se gândește să se retragă din activitate. Ajuns la vârsta de 70 de an, acesta a vorbit cu nostalgie despre cariera sa îndelungată.

„Am venit să-mi anunţ retragerea. Peste o lună, pe 12 aprilie, fac 70 de ani. Nu mi-am imaginat niciodată că o să trec peste anul 2000. Uite că a trecut. Nu mi-am imaginat că o să trăiesc 70 de ani", a spus Florin Zamfirescu.

Citeste si: Mama lui Alex Stoica a luat foc! L-a atacat dur pe Iulian Pîtea: „Tu nu ai făcut nimic la Exatlon! Nu îți mai da cu părerea”

Citeste si: Tatăl Mihaelei Popescu, primele declarații după ELIMINAREA fiicei sale de la Exatlon: „Este inadmisibil”

Citeste si: Gestul incredibil pe care l-a făcut soțul Andreei Bălan, când și-a văzut partenera intubată și inconștientă! Dezvăluiri cutremurătoare de la Terapie Intensivă

Florin Zamfirescu și-a pierdut mama, în luna ianuarie

Începutul anului a venit cu vești triste pentru familia Zamfirescu. Sora acestuia a anunțat că mama lor a plecat la Ceruri.

„20 şi 93 de ani! Acum ea nu mai e. S-a risipit ca un nor după ploaie...MAMA. Mulţumesc pentru gândurile voastre...”, a scris sora lui Zamfirescu.

Actorul Florin Zamfirescu este în doliu: „Sunt norocos că te-am avut, că m-ai crescut"

Şi un nepot a omagiat-o pe tanti Zizi, care a fost învăţătoare:

„Sunt norocos că te-am avut, că m-ai crescut şi învăţat primii paşi. Azi, însă, eu sunt trist, “matale” sigur eşti fericită, ai fost un OM care a realizat totul în timpurile petrecute pe acest pământ, ai prins un război mondial, ai fost cu drag de carte într-o epocă în care fetele nu mergeau la şcoală, ai trăit impunerea socialismului, ai făcut două case cu mâna goală, la propriu.

Ai crescut doi copii, le-ai insuflat iubirea de cultură şi de artă, i-ai făcut artişti, ai fost soţie, mamă, ai ţinut o gospodărie întreagă, ai devenit bunică, apoi străbunică, ai spus poveşti şi te-ai bucurat de nepoţi şi strănepoţi, ai luat de la viaţă tot ce timpurile ţi-au oferit, ai fost directă şi fără ezitare, ai trăit simplu şi fără regrete, ţi-ai iubit familia şi ai fost mândră de ei toţi! O să-ţi fie bine printre ingeri! La timpul meu, sper să fiu vrednic să te regăsesc! Rămas bun!”, a încheiat nepotul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate