Vedete

Florin Zamfirescu i-a urat în batjocură “La Mulţi Ani” Dorinei Lazăr, actriţa care l-a pensionat: ”Îi doresc viaţă lungă, ca să se bucure de tot răul făcut colegilor!”

De ziua acesteia, Florin Zamfirescu i-a urat în batjocură “La Mulţi Ani” Dorinei Lazăr. Cei doi au avut neînţelegeri majore.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Florin Zamfirescu i-a urat în batjocură “La Mulţi Ani” Dorinei Lazăr, actriţa care l-a pensionat: ”Îi doresc viaţă lungă, ca să se bucure de tot răul făcut colegilor!”icon photo

Recent, Florin Zamfirescu i-a urat în batjocură “La Mulţi Ani” Dorinei Lazăr. Actriţa a împlinit 78 de ani, pe 7 noiembrie, iar Zamfirescu a postat: „Nimeni nu spune că azi este ziua Dorinei Lazăr-actriţa...O spun eu şi îi doresc viaţă lungă, ca să se bucure de tot răul făcut colegilor!”. În primăvară, Florin Zamfirescu a fost pensionat de Lazăr de la Teatrul Odeon, acolo unde aceasta ocupă funcţia de manager.

Florin Zamfirescu i-a urat în batjocură “La Mulţi Ani” Dorinei Lazăr: "A hotărât încetarea activităţii mele"

Ultima reprezentaţie a lui Zamfirescu a fost în piesa  „Marchizul”, pe 14 martie. „Ultima oară, “Marchizul” s-a jucat cu sala plină. După ce directoarea, partenera, Sora Şefa şi iubita noastră, a tuturor, Dorina Lazăr, a hotărât încetarea activităţii mele, la 65 de ani, acest spectacol magistral a fost strangulat”, a dezvăluit Florin Zamfirescu. (vezi cum a păcălit de trei ori moartea Florin Zamfirescu)

Florin Zamfirescu i-a urat în batjocură “La Mulţi Ani” Dorinei Lazăr, actriţa care l-a pensionat: ”Îi doresc viaţă lungă, ca să se bucure de tot răul făcut colegilor!”

Florin Zamfirescu i-a urat în batjocură “La Mulţi Ani” Dorinei Lazăr. A numit-o "Popo-şefa"

Pe 7 noiembrie, Florin Zamfirescu i-a urat în batjocură “La Mulţi Ani” Dorinei Lazăr. “Scena Odeonului devenise neîncăpătoare pentru Popo-şefa (şefa popotei) Doooorina Laaaazăr! Ce trist este când ieşi din viaţa şi intri în istorie! Oricâte statui ai avea, preferi să te plimbi pe sub castani, să greşeşti sau să iubeşti...”, a mai postat Zamfirescu.

 
Drama lui Costin Gheorghe de la Exatlon! E cutremurător ce se ascunde în spatele tricoului cu "Franco" purtat la testimoniale. Are legătură cu familia lui Pepeicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune