Fosta asistentă maternală a Sorinei a fost audiată de procurori. Prima declarație făcută de Mariana Șărămăt

Mariana Șărămăt, fosta asistentă maternală a Sorinei, a fost audiată de procurori. Femeia a făcut o declarație conform căreia își dorește în continuare ca fetița să se întoarcă la ea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Cazul Sorinei, fetița din Baia de Aramă care a fost târâtă de procuroarea Maria Pițurcă afară din casa în care crescuse, a ajuns în primele pagini ale presei. De față au fost și câteva echipaje de mascați, fapt ce a atras atenția și mai mult asupra a tot ceea ce s-a întâmplat. Scenele au fost cu adevărat revoltătoare și muți români s-au îngrozit când au văzut filmarea și fotografiile din ziua respectivă.

Momentan micuța Sorina se află la familia adoptivă, doi românia stabiliți la New York care mai au doi copii li doreau să-și mărească familia. Ei intenționează să plece cu fata de 8 ani înapoi în Statele Unite ale Americii.

Citeste si: Unde se află acum Sorina, fetița luată cu forța din casa asistentei maternale în urmă cu trei săptămâni! Ce s-a întâmplat cu tatăl adoptiv din SUA

Citeste si: Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina, fetița adoptată în America, „țigancă” și „nebună”! Totul s-a întâmpla în fața celor de la Protecția Copilului

Fosta asistentă maternală a Sorinei a fost audiată de procurori

Marți seara Maraiana Șărămăt, fosta asistentă maternală a Sorinei s-a prezentat la Secția de anchetare a magistraților, pentru a fi audiată de procurori.

„Nu știu de ce sunt chemată. Vreau să văd și pe urmă stăm de vorbă, nu știu nimic. Luptăm în continuare”, a declarat ea, conform Cancan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate