Roxana de la Puterea Dragostei îi dă lovitura decisivă Biancăi! ”Iancu se întoarce mereu la mine! Ce am avut noi a fost special” EXCLUSIV

Roxana de la Puterea Dragostei a format, pentru scurt timp, un cuplu cu Iancu. Însă acum cei doi sunt despărțiți, dar prieteni, cum le place lor să spună.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Mulți dintre fanii emisiunii au vorbit despre triunghiul amoros dintre Roxana, Iancu și Bianca. Mai mult, s-au împărțit în două tabere, unii care susțin că Iancu o place în continuare pe Roxana, alții care spun că între el și Bianca ar putea să fie ceva dacă nu s-ar băga mereu Roxana.

Ei bine, pentru prima dată, Roxana vorbește despre ce s-a întâmplat în relația ei cu Iancu.

fara descriere

Roxana de la Puterea Dragostei și Iancu vor face un vlog împreună

”Nici Bianca și nici Bogdan (n.r. Mocanu) nu sunt vinovați de despărțirea mea de Iancu. Altele au fost motivele. Eu sper însă că le vom rezolva și vom fi din nou împreună. El e un copil, nu a mai avut relații serioase până acum. Eu voi avea răbdare cu el și dacă va mai dori să fie ceva între noi, vom încerca. Dacă nu, vom rămâne prieteni și vom colabora din punct de vedere profesional. Pentru că suntem împreună pe plan profesional, sunt parteneri de afaceri, o să facem și un vlog împreună”, ne-a spus Roxana de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Ce a apărut pe contul de Instagram al Andreei Mantea cu patru zile înainte de finala Puterea dragostei! Simina i-a dat like

Citeste si: Incredibil! Ce fată cuplată de la Puterea Dragostei ar vrea o aventură cu Victor Slav!

Citeste si: Cine este cel de-al cincilea finalist de la „Puterea dragostei”

fara descriere

Roxana de la Puterea Dragostei, despre Iancu: Se întoarce mereu la mine!

De altfel, ea susține că Bianca este cea care trage de Iancu, este disperată după el.

”S-a și explicat în emisiune ce a fost între ei, s-au văzut, e adevărat. Bianca este însă cea care l-a pupat pe el, ea a tras de Iancu și i-a trimis mesaje în disperare. Nu se compară cu relația mea cu el. Nu se compară situațiile. Ce am avut noi a fost altceva! Iancu, cu mine a avut ceva special, și cu Bianca s-a văzut doar o dată,  ea este disperată după el, nu el după ea. Lui îi place de mine încă, și mie de el. Vom vedea dacă va mai fi ceva între noi. Eu îmi doresc din tot sufletul! Indiferent unde se distrează, el revine la mine. A fost și la Neversea, s-a distrat, dar a revenit la mine, iar eu l-a așteptat cu nerăbdare acasă”, ne-a mai spus Roxana despre Iancu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate