Fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu s-a făcut stewardesă! Frumoasa Teodora este cu 25 de ani mai tânără decât fostul ei partener!

Fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu s-a făcut stewardesă de câteva luni.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu s-a făcut stewardesă, după ce a devenit celebră datorită relaţiei cu fostul mare fotbalist al echipei naţionale. Presa a relatat că Teodora Vochin, fiica lui Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, a devenit partenera lui Dumitrescu în 2015.

Citeste si: Dezvăluirile celui mai bun prieten al lui Hagi din tinerețe: ”Gigi Becali i-a făcut avansuri lui Judith, prietena lui Hagi! Gică a sărit la bătaie pentru balerină, Gigi la fel!”

Citeste si: Hotelul din Calafat al lui Gică Popescu a ajuns o ruină! Clădirea pare abandonată şi e plină de igrasie!

Citeste si: Mare aniversare în familia primei soții a lui Gică Hagi! Soțul lui Leni a împlinit 56 de ani FOTO

Asta în ciuda faptului că între ei era o diferenţă de vârstă de 25 de ani. La un moment dat, teodora a activat ca PR pentru restaurantul pe care Ilie Dumitrescu îl deţine în Centrul Vechi. (vezi ce decizie a luat Ilie Dumitrescu în legătură cu afacerea cu restaurantul)

fara descriere

Fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu s-a făcut stewardesă. Teodora s-a pozat în cabina piloţilor

Ilie şi Teodora s-au separat prin 2017, după aproape doi ani de relaţie. De atunci, Teodora nu şi-a mai asumat vreo relaţie oficială, preferând compania părinţilor sau amicelor în vacanţele exotice, de unde posta poze fierbinţi în costum de baie.

Calităţile fizice ale Teodorăi Vochin nu puteau fi ignorate la nesfârşit, astfel că blonda şi-a găsit de lucru, acum câteva luni, la o companie aeriană low-cost, unde s-a angajat ca stewardesă. Ea s-a fotografiat alături de colegele ei, dar şi în cabina piloţilor, înaintea unui zbor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate