Fosta iubită a lui Nicolae Guță a fost urmărită și bătută! S-a obținut ordinul de protecție

Fosta iubită a lui Nicolae Guță a fost snopită în bătaie. De la ce a pornit totul.

Autor: A.V.

In articol:

E știrea momentului: Beyonce de România, fosta iubită a lui Nicolae Guță, a fost urmărită și bătută în public, iar un ordin protecție s-a deschis pe numele bărbatul care a agresat-o.

În primăvara acestui an, blondina a ”încasat” bătaie de la un bărbat cu care avusese o relație, până ca acesta să fie arestat pentru tâlhărie.

Agresorul femeii a fost trimis în judecată pentru amenințare, violare de domiciliu și lovire sau alte violențe, scrie stiridefocsani.ro.

Vara aceasta, după ce a avut loc agresiunea, Beyonce de România a cerut ajutorul autorităților. Astfel, un ordin de protecție a fost emis în care se cerea „păstrarea unei distanțe minime determinate de 50 m față de reclamantă, de copilul acesteia și față de mama reclamantei”.

Ce se arată în acțiune: pârâtul a șicanat-o pe reclamantă în mod insistent cu telefoane, chiar și la ore nepotrivite, iar atunci când reclamanta răspundea într-un final la telefon, acesta o înjura, îi adresa cuvinte jignitoare, creeând o stare de temere atât reclamantei cât și familiei acesteia. Pârâtul a recurs la violențe psihice și fizice, agresând-o pe reclamantă, provocându-i leziunile înscrise în certificatul medico-legal... pârâtul a început să o șantajeze și că dacă nu îi răspunde la telefon îl va suna pe actualul concubin și îi va relata diverse lucruri neadevărate și inventate

cu scopul de a avea o relație conjugală cu acesta”.

În luna mai, „i-a smuls telefonul din mână și i l-a distrus, obligând-o să îi răspundă la telefon” și apoi i-a adresat amenințări și injurii.

Citeste si: A murit. Angela Similea în doliu...- bzi.ro

Citeste si: Andreea Tonciu se întoarce pe TV. Ce a pregătit bruneta

Citeste si: Claudia Pavel, vacanță de vis cu familia în Dubai

Citeste si: Fosta logodnică a lui Florin Pastramă, Raluca Podea, a pozat goală!

„În jurul orelor 24.00 a intrat forțat în curtea imobilului reclmantei apucat-o de păr, a amenintat-o cu un briceag spunându-i că o omoară și a lovit-o cu pumnii și picioarele peste față și peste piciore provocându-i leziuni și echimoze la față, ochi și genunchi, repetându-i întruna că o omoară”, se mai arată în motivarea acțiunii.

„Pârâtul a dovedit față de reclamantă, în mod special în ultima perioadă de timp, un comportament caracterizat prin violență verbală, fizică și psihică, cu efecte de natură a influența starea psihologică a reclamantei, producând acesteia o puternica stare de temere față de pârât. Se va admite în parte cererea pentru emiterea ordinului de protecție în favoarea reclamantei și va ordona pârâtului să respecte, pentru o perioadă de 6 luni de zile, următoarele interdicții: să păstreze o distanțe de minim 50 m față de reclamantă, față de copilul minor al reclamantei și față de mama reclamantei, precum și față de reședința acestora din ...județul V. și să nu comunice, prin corespondența sau în orice alt mod, cu victima reclamantă. Urmează a respinge cererea reclamantei de a ordona pârâtului să predea armele deținute poliției, întrucât nu s-a făcut dovada că pârâtul deține astfel de obiecte asupra sa, de care s-ar fi folosit în acțiunile sale în relația sa cu reclamanta”, se continuă.

Beyonce de România a fost și ea în rolul de agresoare

„Instanța reține că în data de 22.10.2014, în urma unor discuții telefonice în contradictoriu purtate de către inculpata B. N. cu partea civilă D. M. G., în cadrul cărora cele două și-au adresat reciproc injurii, discuții care au fost precedate și de alte discuții de acest gen, în perioada anterioară, inculpata a luat hotărârea de a se deplasa la imobilul din orașul Popești Leordeni, unde partea civilă D. M. G. locuia, pentru a purta o discuție cu aceasta. În acest sens, inculpata s-a deplasat în localitatea Popești Leordeni cu autoturismul său, în care se mai aflau și fiul său, în vârstă de 8 ani, și nora sa, V. N. Laurența. Cu un alt autoturism, la solicitarea inculpatei, s-a deplasat fiul său, V. B., împreună cu alte două persoane, dintre care organele de poliție au identificat pe C. L. G., cealaltă persoana neidentificată fiind șoferul autoturismului.

În imobil se aflau partea civilă D. M. G., împreună cu copilul său în vârstă de 2 luni, partea civilă C. E. și martorele... Inculpata a bătut în ușa de acces în imobil și, întrucât partea civilă D. M. G., recunoscându-i vocea, i-a comunicat că nu va deschide ușa, i-a spus că va sparge geamul... Ca urmare a spargerii geamului termopan inculpata a intrat în casa părții civile, împreună cu G. A. (fiul său minor- n.r.) și V. N. Laurența. ...au urcat la etaj și au auzit zgomote din dormitorul în care se refugiaseră părțile civile și martorele. Inculpata B. N. avea asupra sa obiectul metalic cu care spărsese geamul termopan al ușii de acces în imobil, iar cu ajutorul acestuia a spart câteva geamuri de la ușa de acces în dormitor, apoi a introdus mâna și a deschis ușa, intrând în dormitor.

În momentele în care inculpata lovea geamurile ușii de acces în dormitor, partea civilă D. M. G., de teamă, a ieșit cu tot corpul în afara geamului, ținându-se doar cu mâinile de pragul ferestrei. În acel moment, în cameră au intrat și V. B., C. L. G. și persoana de sex masculin, șoferul autoturismului, care au tras-o înapoi în camera pe partea civilă, așezând-o pe pat, după care ultimii trei au ieșit imediat din cameră și apoi din imobil, așteptând lângă autoturism.

Inculpata a cerut martorelor să părăsească încăperea, acestea plecând împreună cu copilul în vârstă de 2 luni. Inculpata s-a îndreptat către partea civilă, pe care a lovit-o cu pumnii în zona feței, după care a început să o lovească cu palmele în zona feței, după ce i-a cerut să se așeze în fața ei în genunchi și să-și ceară scuze pentru că avea o relație de concubinaj cu concubinul ei, N. Guță și pentru că i-ar fi adresat injurii și amenințări la telefon. I-a solicitat părții civile să-i dea toate bijuteriile pe care le avea asupra sa, respectiv lanțul de la gât și cele patru inele pe care le avea pe degete. Inculpata nu a mai așteptat ca partea civilă să-și dea jos lanțul din aur de la gât, ci i 1-a smuls cu forța, rupându-l. Partea civilă, în urma violențelor la care a fost supusă, și-a scos inelele de pe degete și le-a așezat pe patul din cameră, fiind însușite de inculpată”, se poate citi în motivarea hotărârii de condamnare a focșănencei, publicată pe Rolii.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fosta logodnică a lui Florin Pastramă, Raluca Podea, a pozat goală!

Cu cine s-a iubit Mirela Vaida înainte să se căsătorească! Este un artist cunoscut

O mamă este acuzată de crimă, după ce și-a lăsat copiii închiși în mașină. Cum au fost găsite fetele

Horoscop 26 Octombrie 2021: astăzi Berbecii investesc o sumă de bani, iar Peștii sunt nevoiți să ia o decizie

ȘOCUL ANULUI despre PFIZER! Ce trebuie să știe, de fapt, femeile

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

DOLIU URIAȘ în ROMÂNIA. A murit cu ZILE. Cu vor fi AFECTAȚI ROMÂNII

Detalii din interior! Laurenţiu Reghecampf, apărat în divorţul de Anamaria Prodan: ,,Mi-e greu să cred că l-ar putea influenţa cineva”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies