Fosta iubită a principelui Nicolae iubeşte din nou! Tânăra susţine că are o fetiţă cu nepotul Regelui Mihai

Nicoleta Cârjan a devenit cunocută în urmă cu 2015, atunci când s-a aflat că este însărcinată cu principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Nicoleta Cârjan şi Nicolae s-au întâlnit la evenimentele caritabile la care participau, s-au iubit şi s-au despărţit. Numai că, la scurt timp, tânăra avea să afle că a rămas însărcinată şi a decis să şi păstreze copilul. Numai că tatăl, Principele Nicolae nu a vrit să audă de acest copil, pe care nu şi-l dorea.

Scandalul avea însă să ia amploare atunci când, la doar câteva săptămâni, Familia Regală anunţa retragerea titlului de principe a lui Nicolae şi scoaterea lui de pe lista de succesiune la tron, ceea ce-i lua şi dreptul la moştenire. Deşi nu a fost niciodată comunicat oficial motivul, reprezentanţii Familiei au dat de înţeles că acesta a fost neasumarea responsabilităţilor pentru copilul ”din flori”.

Micuţa avea să se nască la începutul lui 2016 şi la scurt timp a fost declanşat un alt scandal privind efectuarea testelor ADN privind paternitatea. Test care, se pare, nu a fost făcut nici până acum, astfel încât fostul principe nu şi-a recunoscut fetiţa, pe care o cheamă Iris. 

Cum între timp Regele Mihai a murit, iar pentru nepotul său nu mai exista nicio cale să se împace cu Familia Regală, povestea s-a stins încet. Mai mult, Nicolae a apărut cu noua lui parteneră, cu care s-a şi căsătorit, iar în toamna anului trecut a avut loc şi o nuntă fastuoasă la Sinaia.

Între timp, Nicoleta, cea care este mama unei fetiţe care acum are 3 ani, şi-a văzut de carieră, a intrat în politică, este activistă de mediu şi…mai nou, din nou îndrăgostită.

Tânără a postat recent, pe contul ei de socializare, mai multe imagini cu ea, fetiţa şi un bărbat, pe pârtie. Este pentru prima dată când Nicoleta postează şi o poză în care se sărută cu respectivul bărbat. 
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: