Fosta mare gimnastă Aurelia Dobre, vacanță de vis la Paris! Campioana a aniversat 27 de ani de mariaj FOTO

Aurelia Dobre (46 de ani) are o viață fericită în Statele Unite, țară în care s-a stabilit acum 28 de ani și unde și-a întemeiat o familie.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Aurelia Dobre (46 de ani) are o viață fericită în Statele Unite, țară în care s-a stabilit acum 28 de ani și unde și-a întemeiat o familie. Românca, multiplă campioană mondială și olimpică la gimnastică, s-a căsătorit acolo cu Boz Mofid, un instructor sportiv, cu care are patru băieți mari, cu toții îndrăgostiți de gimnastică: Cyrus, Darius și gemenii Lucas si Marcus. Cei patru băieți și-au făcut de ceva vreme o trupă, intitulată Dobre Brothers, care se bucură de un succes enorm în mediul online, unde au strâns peste 7 milioane de abonați pe Youtube.

Citeste si: Veste mare pentru primul soț al Marianei Bitang! Vezi cum a ajuns Viorel antrenor la lotul național de natație FOTO

Citeste si: Învață să slăbești cu celebrul Carlos L’Abbate! Ce înseamnă yogilates: ”Este o combinație între yoga și pilates, cu exerciții de meditație și mișcări pentru întărirea mușchilor”

Dovadă a succesului fulminant înregistrat, băieții Aureliei Dobre - care cântă, dansează, fac sport, vlogging - sunt invitați la toate marile posturi tv americane, unde vorbesc despre experiențele lor. Recent, Dobre Brothers au plecat într-un mare turneu național, care se va încheia în luna octombrie, urmând a avea reprezentații din Boston și Chicago până în Los Angeles și New York! 

fara descriere

Având ceva timp liber la dispoziție, Aurelia Dobre a plecat recent într-o vacanță de vis la Paris, călătorie oferită de soțul ei cu ocazia aniversării a 27 de ani de căsnicie. 

fara descriere

fara descriere

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate