Fosta noră a Vioricăi Dăncilă o duce greu de când s-a despărţit de fiul acesteia! Elena face naveta de la Videle şi şi-a scos la închiriat garsoniera din Bucureşti!

Fosta noră a Vioricăi Dăncilă face naveta de la Videle la Bucureşti.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Fosta noră a Vioricăi Dăncilă face naveta de la Videle. Elena s-a separat anul acesta de Victor, fiul Vioricăi Dăncilă, cu care se însurat în 2016. Ea este consilier juridic la Primăria Sectorului 5, iar în ultima declaraţie de avere, completată în iunie 2019, reiese că are domiciliul în judeţul Teleorman, oraşul Videle. (vezi ce a spus Cătălin Botezatu despre ţinuta Vioricăi Dăncilă)

Citeste si: Klaus Iohannis, despre dezbaterea publică cu Viorica Dăncilă: „Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat”

Citeste si: Viorica Dăncilă, în campanie cu geacă de sute de euro! Șefa PSD a ales același brand ca Adrian Năstase când a vrut să se sinucidă

Citeste si: Carmen Iohannis, incident penibil la urne. Un fotograf i-a căzut la picioare, iar reacția ei este incredibilă

Fosta noră a Vioricăi Dăncilă face naveta de la Videle. Garsoniera i-a revenit la partaj 

Elena deţine o garsonieră în Bucureşti, de 35 metri pătraţi, care i-a revenit la partaj după separarea de Victor, dar nu locuieşte în ea. La rubrica veniturilor, Elena a completat că a încasat 2.700 de lei din închirierea garesonierei. Asta înseamnă că Elena face naveta de la Videle până la Bucureşti, acolo unde lucrează.

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate