Fosta soție a lui Cristi Daminuță șterge orice amintire a relației ei cu fotbalistul! Iasmina, decizie dură cu privire la trecutul ei

Iasmina, blondina care, timp de aproape un an s-a iubit cu celebrul fotbalist Cristi Daminuță, a luat, de curând o decizie cât se poate de dură cu privire la trecutul ei și vrea să șteargă orice amintire a relației pe care a avut-o cu sportivul.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Pe când iubirea ei și a lui Cristi Daminuță ardea fierbinte, Iasmina a decis să își facă un tatuaj cât se poate de elocvent cu privire la simțămintele ei din acea perioadă.

Citeste si: Cristi Borcea i-a dat o amendă uriaşă unui fotbalist de-al lui Dinamo pe care l-a întâlnit într-un club de noapte: „Mi-a spus: „Stai liniștit. Poți sta și până la 7. Tot atât e amenda”

Citeste si: Iasmina, fosta soție a lui Cristi Daminuță, se iubește cu Culiță Sterp, fostul bărbat al lui Carmen de la Sălciua? Dezvăluiri INCENDIARE

Citeste si: Abia a divorțat, că este din nou fericit! Cristi Daminuță se iubește cu femeia care i-ar fi fost amantă lui Culiță Sterp! Primele imagini cu ei doi, împreună

Așa că, pe coaste, printre alte tatuaje, și-a scris, crezând la acea vreme că este pentru totdeauna, data în care cei doi și-au oficializat relația. Cu toate acestea, cei doi au decis să se despartă, motiv pentru care respectivul tatuaj a devenit cu totul și cu totul inutil. Așa că, zilele trecute, Iasmina a luat o decizie care spune totul despre relația pe care o mai are cu fostul ei soț, fotbalistul Cristian Daminuță. Mai exact, focoasa blondină a cerut sfatul specialiștilor, pe contul ei de socializare, cu privire la tatuajul care marchează faptul că i-a fost soție lui Cristi Daminuță. ”Mă gândeam cu ce să acopăr acest tatuaj. Ceva micuț, finuț, vreo idee?”, a fost întrebarea pe care a pus-o Iasmina Daminuță fanilor ei, postând o fotografie în care a și subliniat care tatuaj vrea să îl facă ”uitat”. Evident, imediat a și primit zeci de răspunsuri, urmând ca, cât de curând, Iasmina, fosta soție a lui Cristi Daminuță, să meargă într-un salon de tatuaj pentru a șterge ultima amintire a mariajului pe care l-a avut cu fostul fotbalist.

fara descriere

Iasmina, fosta lui Daminuță, iubește un arab bogat

"Am o relaţie cu un bărbat care este doctor şi este un om excepţional. Mergem peste tot, acum o să vină să-i cunoască pe ai mei, după care voi merge să-i cunosc pe ai lui. Şi mai departe vedem. S-ar putea să plec să mă mut acolo, nu ştiu sigur. Vreau să-mi deschid şi aici în Timişoara o afacere, nu ştiu sigur ce o să fac. Este arab, este tânăr, este doctor, face parte dintr-o familie foarte bună. Două, trei luni. Două luni cred, ceva de genul, doar că relaţia este destul de seriosă. Plecăm peste tot. Luna viitoare plecăm pe la Roma, nu ştiu, vine în România, după care Abu Dhabi. Păi nu, tocmai asta este că va veni în ţară, vom vedea ce vom face. Nu ştiu sigur dacă sunt pregătită să plec şi să renunţ la ţara mea şi la ai mei şi să plec atât de departe, dar asta vedem cum o să fie. Teoretic el vrea să mă mut acolo. (...) Este doctor stomatolog, are clinica lui acolo.  El îşi doreşte foarte mult, pentru că acolo nu poţi să ai o relaţie, nu ştiu exact prea multe detalii, dar prima dată trebuie să fii căsătorit, după care, nu ştiu exact detaliile, dar din ce ştiu ar vrea mă ceară în Abu Dhabi, iar apoi să mergem la părinţii lui", a spus Iasmina, fosta soţie a lui Cristian Daminuţă.

 

Cristi Daminuță și Iasmina au divorțat după o nuntă fulgerătoare

Cristi Daminuţă şi Iasmina Halas au decis să pună punct căsniciei lor, deşi păreau să aibă o relaţie ideală. Cei doi nu au aşteptat mult înainte de a lua decizia de a-şi lega destinele şi au făcut nunta după doar şase luni de relaţie. Relaţia lor a fost, însă, una presărată cu despărţiri şi împăcări, iar de data aceaste decizia este una definitivă. Iar Iasmina a vrut să împărtăşească pe pagina ei de Instagram cât de importantă este ziua divorţului, aşa că a făcut publică dovada că ea şi Daminuță nu mai formează un cuplu nici măcar din punct de vedere legal. „M-am trezit, iar astăzi este o zi foarte mare şi foarte importantă”, a spus ea. Blondina nu a spus exact ce avea de gând să facă, dar ulterior a dezvăluit care era evenimentul pe care îl aştepta cu nerăbdare. Ea a fotografiat certificatul de divorţ şi i-a transmis fotbalistului un mesaj. „La revedere, soţule. Îşi doresc toate cele bune”, a scris Iasmina, fosta soție a lui Cristi Daminuță.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate