Vedete

Iasmina, fosta soție a lui Cristi Daminuță, se iubește cu Culiță Sterp, fostul bărbat al lui Carmen de la Sălciua? Dezvăluiri INCENDIARE

Iasmina, blondina care cunoscut celebritatea datorită mariajului cu fotbalistul Cristi Daminuță, și-a refăcut, deja, viața, mai mulți bărbați celebri, printre care și Culiță Sterp, fiind bănuiți că s-ar bucura de farmecele ei.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Cum formele ei au înnebunit România, iasmina este extrem de curtată de bărbați, iar fanii ei, cu fiecare ocazie, o întreabă de bărbatul alături de care și-a refăcut viața.

Citeste si: Abia a divorțat, că este din nou fericit! Cristi Daminuță se iubește cu femeia care i-ar fi fost amantă lui Culiță Sterp! Primele imagini cu ei doi, împreună

Citeste si: Ai vrea să te trezești lângă ea? Cum arată, de fapt, Iasmina, fosta soție a lui Daminuță, fără machiaj

Citeste si: Și-au făcut de cap, ca fetele divorțate! Imagini de senzație cu Hannelore și Iasmina Daminuță

Într-una dintre sesiunile de răspunsuri și întrebări pe care le-a susținut pe contul ei de socializare, Iasmina a primit o întrebare care a pus-o în dificultate. Mai exact, ea a recunoscut că este foarte aproaope de un nou mariaj, fără să dea numele fericitului care a impresionat-o suficient pentru a-l uita pe Cristi Daminuță, primul ei soț. Și, printre numele speculate de fanii ei a fost și Culiță Sterp, viitorul fost soț al celebrei Carmen de la Sălciua. Întrebarea, deși pare ciudată, nu este deloc întâmplătoare, mai ales că relația lor este una mai apropiată decât s-ar putea crede. Astfel, reporterii WOWbiz.ro au aflat în premieră că Iasmina ar avea toate motivele să se ”combine” cu Culiță Sterp, dacă și-ar dori să se răzbune, având în vedere că fosta amantă a acestuia s-a iubit, într-o perioadă, cu Daminuță, pe când fotbalistul și blondina erau încă împreună.

Cu toate acestea, Iasmina a negat categoric că ar avea o relație cu Culiță Sterp. ”Nu, nici nu știu cum să reacționez la această întrebare”, a spus Iasmina fanilor care i-au pus întrebarea despre Culiță Sterp.

 

Iasmina, fosta lui Daminuță, iubește un arab bogat

"Am o relaţie cu un bărbat care este doctor şi este un om excepţional. Mergem peste tot, acum o să vină să-i cunoască pe ai mei, după care voi merge să-i cunosc pe ai lui. Şi mai departe vedem. S-ar putea să plec să mă mut acolo, nu ştiu sigur. Vreau să-mi deschid şi aici în Timişoara o afacere, nu ştiu sigur ce o să fac. Este arab, este tânăr, este doctor, face parte dintr-o familie foarte bună. Două, trei luni. Două luni cred, ceva de genul, doar că relaţia este destul de seriosă. Plecăm peste tot. Luna viitoare plecăm pe la Roma, nu ştiu, vine în România, după care Abu Dhabi. Păi nu, tocmai asta este că va veni în ţară, vom vedea ce vom face. Nu ştiu sigur dacă sunt pregătită să plec şi să renunţ la ţara mea şi la ai mei şi să plec atât de departe, dar asta vedem cum o să fie. Teoretic el vrea să mă mut acolo. (...) Este doctor stomatolog, are clinica lui acolo.  El îşi doreşte foarte mult, pentru că acolo nu poţi să ai o relaţie, nu ştiu exact prea multe detalii, dar prima dată trebuie să fii căsătorit, după care, nu ştiu exact detaliile, dar din ce ştiu ar vrea mă ceară în Abu Dhabi, iar apoi să mergem la părinţii lui", a spus Iasmina, fosta soţie a lui Cristian Daminuţă.

Cristi Daminuță și Iasmina au divorțat după o nuntă fulgerătoare

Cristi Daminuţă şi Iasmina Halas au decis să pună punct căsniciei lor, deşi păreau să aibă o relaţie ideală. Cei doi nu au aşteptat mult înainte de a lua decizia de a-şi lega destinele şi au făcut nunta după doar şase luni de relaţie. Relaţia lor a fost, însă, una presărată cu despărţiri şi împăcări, iar de data aceaste decizia este una definitivă. Iar Iasmina a vrut să împărtăşească pe pagina ei de Instagram cât de importantă este ziua divorţului, aşa că a făcut publică dovada că ea şi Daminuşă nu mai formează un cuplu nici măcar din punct de vedere legal. „M-am trezit, iar astăzi este o zi foarte mare şi foarte importantă”, a spus ea. Blondina nu a spus exact ce avea de gând să facă, dar ulerior a dezvăluit care era evenimentul pe care îl aştepta cu nerăbdare. Ea a fotografiat certificatul de divorţ şi i-a transmis fotbalistului un mesaj. „La revedere, soţule. Îşi doresc toate cele bune”, a scris iasmina, fosta soție a lui Cristi Daminuță.

Galerie foto