Fosta soție a lui George Copos a ajuns în cârje! Cristiana Copos nu a renunțat totuși la shopping VIDEO

Cristiana Copos a fost soția lui George Copos vreme de 36 de ani, până în 2017, când cei doi au divorțat.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Cristiana Copos a fost soția lui George Copos vreme de 36 de ani, până în 2017, când cei doi au divorțat. George (65 de ani) și Cristiana (59 de ani) au partajat la divorț o avere estimată la 200 de milioane de dolari, rapidostul rămânând cu hotelurile, în timp ce Cristiana se ocupă în continuare de lanțul de cofetării. Și fata celor doi, Alexandra (32 de ani) este implicată în afacerile familiei, mai ales pe partea de turism a business-ului.  

Citeste si: George Copos şi-a păcălit soţia la împărţirea averii! El a rămas cu afacerea care produce milioane de euro, în timp ce Cristiana Copos s-a ales cu cea care a adus mărunţiş!

Citeste si: Afacerile din turism l-au îmbogăţit pe George Copos! Vezi ce profit uriaş a scos afaceristul de pe urma hotelurilor sale! EXCLUSIV

Zilele trecute, fosta soție a lui George Copos a fost surprinsă la shopping, într-un mare complex de comercializarea a mobilei. Chiar dacă se folosea de cârje ca să se deplaseze, ca urmare a unui accident nefericit, prima nevastă a finanțatorului rapidist de pe vremuri s-a dovedit sprintenă la ieșirea din magazin. Însoțită de un ajutor de nădejde, care i-a aranjat cumpărăturile în portbagaj, urcându-se apoi la volan, Cristiana Copos s-a întors în lumea afacerilor, acolo unde încearcă să uite de despărțirea dureroasă de bărbatul lângă care a stat vreme de 36 de ani. 

fara descriere

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate