Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian, în stare de șoc. Carmen nu s-a dezlipit de sicriul artistului: ”A început să țipe și să urle...”

Detalii incredibile din căsnicia lui Petrică Mîțu Stoian cu Carmen Mihaela! Nu s-a dezlipit de sicriul regretatului artist!

Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian și Carmen Mihaela

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Detalii inedite ies la iveală după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. O apropiată a fostului cuplu Petrică- Carmen a vorbit despre mariajul lor, spunând că a fost unul foarte fericit și că s-a încheiat în condiții bune. Fosta lui parteneră de viață de care a divorțat în anul 2012, nu a lipsit de la căpătâiul regretatului artist, care a fost condus pe ultimul drum, ieri, 10 noiembrie 2021.

Carmen a suferit foarte mult atunci când a aflat că Mîțu Stoian s-a stins din viață.

Citeste si: FOTO Cum a fost surprinsă Niculina Stoican la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian, după scandalul uriaș care a apărut după moartea artistului

Veronica Măgureanu, o apropiată a lui Petrică Mîțu Stoian și a lui Carmen, a vorbit despre relația lor fericită, susținând că cei doi s-au respectat și s-au iubit foarte mult. 

Citeste si: A MURIT! Mulţi nici nu ştiau că este bolnavă... E doliu în muzica populară românească!- bzi.ro

De 3 zile suntem în stare de șoc, toți cei care l-am cunoscut pe acest minunat om și artist. Carmen este o femeie minunată, am fost împreună la multe petreceri. Toată noaptea a stat la căpătâiul lui Petrică Mîțu Stoian.

Carmen este o ființă minunată. Am cunoscut-o în 2003, în același timp cu domnul Petrică. Este un om minunat. Din păcate, eu i-am dat nefericita veste lui Carmen, iar ea era la volan. A început să țipe și să urle: ‘Nu este adevărat! Pătru nu a murit, nu este adevărat ce-mi spui, nu se poate așa ceva, nu cred, Vera’. Mă rugam de ea să oprească mașina, să tragă pe dreaptă.
A fost un șoc pentru ea.

Carmen este un om minunat, un om cu un suflet extraordinar. Acești doi oameni nu s-au certat niciodată, au avut o căsnicie frumoasă și fericită. Nu știu de ce au hotărât să se despartă, însă Carmen a rămas neschimbată. I-a oferit ajutorul la spectacolul din august, s-au întâlnit, au vorbit, s-au pupat. Se purtau foarte frumos unul cu celălalt.

Carmen este omul care l-a iubit și îl iubește pe Petrică Mîțu Stoian.

Nu vrea să apară în lumina reflectoarelor: „Atât timp cât Petru nu mai este și nu mai poate să vorbească, eu nu am de ce să ies pe post și să vorbesc de omul pe care l-am iubit și divinizat și care mi-a fost soț” Carmen a fost nedezlipită de coșciug, numai când a venit presa, s-a retras. Nu vrea să apară și nu vrea să vorbească. Este o femeie foarte deșteaptă, inteligentă, care vrea să trăiască în mare discreție”, a declarat Veronica Măgureanu, prietena lui Petrică Mîțu Stoian și a soției acestuia, Carmen.

Carmen Mihaela și Petrică Mîțu Stoian

Carmen Mihaela și Petrică Mîțu Stoian

[Sursa foto: Captură Video]

Petrică Mîțu Stoian nu ar fi dat semne că ar fi bolnav

Eu i-am văzut fericiți. Petrică nu dădea niciun semn că ar fi bolnav, era tot timpul glumeț, râdea, radia. Toată lumea din jur se simțea bine, avea o energie pozitivă, era o Fecioara veselă”, a adăugat Veronica Măgureanu, la Prima TV.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Patronul clinicii la care s-a tratat Mîțu Stoian este ”părintele homeopatiei din România” și a ctitorit o mănăstire. Miniștrii Nelu Tătaru, Marcel Vela și Ion Ștefan au fost...

Strigăte sfâșietoare la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian. Surorile artistului, îngenuncheate de durere: "Nu pleca"

FOTO Cum a fost surprinsă Niculina Stoican la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian, după scandalul uriaș care a apărut după moartea artistului

2022 va fi un an plin de SUCCES pentru tine!

Calendar Ortodox luni, 6 decembrie! Ce este interzis să faci de Sfântul Nicolae. Rugăciunea care se spune astăzi

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Cum arată femeia care a consumat doar fructe timp de 30 de ani: „Copiii mei nu au fost interesați niciodată de dulciuri” FOTO

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies